Skip to content

Sangundervisning: Udfold din stemme og kreativitet

Kunne du godt tænke dig at lære både dig og din stemme bedre at kende? Så kom med på kursus og lær, hvordan du udfolder din stemme og kreativitet, så det bliver nemmere, autentisk og ukompliceret for dig at synge.

Her får du undervisning i sangteknik og hvordan man bruger det i relevante sange, som passer til dig og din stemme. 

Vi vil på holdet synge sange og lave øvelser, imens vi kommer ind på emner så som opvarmning, åndedræt, støtteteknik, sangerkroppen, klangrummet, register, effekter, storytelling og udtryk i stemmen. Der vil blive sat stort fokus på sammenspillet mellem den sunde stemme i sangteknikken og kreativiteten i ens udtryk og personlighed. Dermed får du muligheden for at udfolde både DIN stemme og kreativitet.

Egne ønsker og forslag er velkomne!

Der undervises på små hold med max. 4 deltagere, og undervisning veksler mellem fælles og individuelt fokus.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.09.2024 19:00-20:50 Hedegårdsskolen Anna Fries Moland
2 Mandag 30.09.2024 19:00-20:50 Hedegårdsskolen Anna Fries Moland
3 Mandag 07.10.2024 19:00-20:50 Hedegårdsskolen Anna Fries Moland
Se alle Se færre

Anna Fries Moland

17.01.24

Underviser i flg. fag
Sangundervisning: Udfold din stemme og kreativitet
Lær at synge i kor

Faglige baggrund
Jeg er uddannet rytmisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor jeg har en bachelor i rytmisk musik med sang og korledelse, samt en kandidat som musikpædagog med sang, sangskrivning og musikproduktion. Udover det har jeg også et diplom fra BIMM Brighton i Professional Musicianship (Vocals). 
I mit virke som musiker, har jeg en masse praktisk erfaring som sanger, sangskriver, producer, liveperformer og artist i mine egne bands SZOA og Jaka Cyborg. Denne erfaring blandet med min uddannelse, kommer klart til livs i mit virke som underviser, hvor jeg arbejder meget med både kreativitet og udtryk, samt stemmesundhed og sangteknik, hvor jeg blandt andet også inkorporerer metoder fra CVT og Anne Rosing. 
Jeg har også en bred baggrund i korsang. Her har jeg blandt andet selv ledet og sunget i rytmisk kor, plus at jeg har mange års erfaring som korsanger i klassisk kor, fra blandt andet Budolfi Kantori. 

Henvisning til egen hjemmeside
https://www.kressacoaching.dk/