Skip to content

Skab din egen lykkevej gennem meditation

Lykke defineres som en mental tilstand, hvor du oplever glæde og tilfredshed med din tilværelse. Det er en følelse, der manifesterer sig både i kroppen og sindet, næsten som en forelskelse, uden at der nødvendigvis er en specifik årsag til denne følelse. 

 

Forskning indikerer, at lykke og følelsen af at være lykkelig handler om at træne sindet til at fokusere på det positive i livet og udvikle taknemmelighed for alle dets aspekter. En undersøgelse offentliggjort i "The Journal of Positive Psychology" (Smith et al., 2018) konkluderede, at personer, der praktiserede daglig taknemmelighed, oplevede en signifikant stigning i deres overordnede lykke, mennesker har således en medfødt evne til at påvirke deres egen lykke ved at ændre deres tankemønstre og adfærd. 

 

I løbet af ni kursusgange guider vi dig fra en forståelse af begrebet lykke til evnen til at fastholde den og fejre en fælles rejse mod større glæde og tilfredshed! 

 

Forløbet er skræddersyet til at føre deltagerne gennem en transformationel rejse mod øget lykke og trivsel ved hjælp af tre kraftfulde metoder: meditation, coaching og neurolingvistisk programmering (NLP). Målet er at skabe en holistisk tilgang til personlig udvikling og lykke, hvilket støttes af evidensbaserede resultater og forskning.

Medbring selv en siddepude, da meget af undervisning foregår på gulvet. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 19:00-20:50 Toftegårdsvej 25 Jeppe Møller Jacobsen
2 Mandag 16.09.2024 19:00-20:50 Toftegårdsvej 25 Jeppe Møller Jacobsen
3 Mandag 23.09.2024 19:00-20:50 Toftegårdsvej 25 Jeppe Møller Jacobsen
Se alle Se færre
Mindfulness i FOF

Jeppe Møller Jacobsen