Skip to content
Foredrag hos FOF-Vest med Pia Callesen

Foredragskalender

Foredrag og debatskabende arrangementer

Lær mere om verden omkring dig gennem vores spændende række af foredrags- og debatemner med inspirerende og interessante foredragsholdere. Vi har et stort udvalg af foredrag og arrangementer som inspirerer, giver dig ny viden, udvider din horisont, giver dig indsigt og kulturelle oplevelser.

Vores foredrag og debatskabende arrangementer bliver afholdt i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, hvor de her er fordelt med emner, som blandt andet sundhed, forfatterforedrag, historie, kultur, kunst og familieliv. 

Du kan gå på opdagelse i vores brede udvalg af denne sæsons spændende foredrag og debatarrangementer, som er til unge og ældre, kvinder og mænd, forældre m.m. Der er noget for enhver, da vi forsøger at ramme bredt på tværs af forskellige emner. Gå også på opdagelse i vores mange populære og inspirerende kurser, hvor du kan se alle kommende kurser i baby, børn og bevægelse, bevægelse, motion og træning, den digitale verden, friluftsliv, kreative kursermadmusik og sang, sprog og mental sundhed. 

Tilmelding til foredrag og arrangementer i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores foredrag og debatskabende arrangementer. Du kan her tilmelde dig arrangementerne. Har du spørgsmål vedrørende vores foredrag og debatarrangementer, er du velkommen til at kontakte FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk 

Filtrér
Naturvandring med FOF Vest

Arrangementer og ture

Flere spændende arrangementer til dig

På vores ture og arrangementer kan du opleve interessante virksomhedsbesøg, ølsmagninger, madlavning i naturen, museumsture og meget mere...