Skip to content
Mindfulness hos FOF

Mental sundhed

Få større livskvalitet gennem forbedring af den mentale sundhed.

Du vil på vores kurser under mental sundhed forbedre og forebygge din sundhed mentalt. 

Det vil gøre, at du vil trives og udfolde dig mere i hverdagen og blive bedre til at håndtere de helbredsproblemer, udfordringer m.m. vi alle møder gennem livet.
Du vil på vores hold finde ro og balance i din hjerne og i kroppen. Måske endda blive en bedre version af dig selv.

På vores kurser vil der være fokus på:

  • være til stede i nuet
  • være nærværende
  • være aktiv med til at skabe balance i krop og sind
  • være rolig og åben
  • styrke selvtilliden og selvværdet
  • udvikle dig personligt

Den mentale sundhed fremmes gennem deltagelse i vores aktiviteter og fællesskabet med andre her på vores aftenskole. Her er du er i gode og trygge hænder. Du bliver hjulpet og undervist af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende opdaterer, videreuddanner og lader sig inspirere inden for deres område. 

Vi tilbyder hold i en eller flere af kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø, så du har mulighed for at finde et hold i nærheden af dig. 

Mental sundhed for alle

Alle kan deltage. Hvis du er ramt af en eller flere af de mentale helbredsproblemer som stress, depression, mistrivsel m.m. kan det med hjælp af forbedret mental sundhed minimeres.

Tilmelding til mentale sundhedskurser i kommunerne Esbjerg, Varde og Fanø

Nedenfor kan du se alle vores kurser i mental sundhed. Du kan her tilmelde dig kurserne. Hvis listen er tom, er det fordi, at vi for nuværende ikke tilbyder undervisning før næste sæson. 

Har du spørgsmål vedrørende vores kurser i mental sundhed, er du velkommen til at kontakte vores undervisere via deres kontaktinformationer inde på de enkelte hold eller kontakt FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk

Filtrér