Skip to content
Billede fra undervisning i fødselforberedelse/vetræning ved FOF Aarhus, underviser Dorte Wahlberg

Fødselsforberedelse

Fødselsforberedelse i Aarhus - en fødsel med mindre smerte og mere tryghed

Vejen til den gode fødsel er ikke ens for alle. På et kursus i fødselsforberedelse hos FOF Aarhus bliver du introduceret til en bred vifte af gennemprøvede redskaber, som kan hjælpe dig med at finde din vej til smertelindring, tillid og samarbejde under fødslen.

På et fødselsforberedelseskursus hos FOF Aarhus lærer du konkret, hvad du selv kan gøre under fødslen, og mens veerne står på. Du lærer om fødslens forløb, vejrtrækningsteknikker og fødestillinger, og det giver dig mulighed for at opleve en fødsel med mindre smerte og med større tryghed.

Som partner/ledsager kan det være en stor hjælp at vide, hvordan man støtter den gravide bedst muligt under fødslen.

Vores undervisere er kompetente, veluddannede og meget erfarne, så du trygt bliver forberedt til den forestående fødsel.

Vi udbyder både fysiske og online kurser.

Læs artikel om fødselsforberedelse hos FOF Aarhus.

 • Ve-træning ved FOF Aarhus - også individuelle forløb

  Du kan vælge mellem to fødselsforberedelseskurser: Det korte forløb Ve-træning eller det dyberegående Fødselsvejrtrækning & ve-træning, som forløber over 4 aftener. Begge typer vil gennem praktisk ve-træning øge din evne til at tackle dine veer.

  Vi tilbyder også individuel fødselsforberedelse til både førstegangs- og flergangsfødende. Læs mere om individuel fødselsforberedelse.

 • Online fødselsforberedelse og ve-træning

  Har du ikke mulighed for at deltage i almindelig fødselsforberedende undervisning, eller vil du gerne blive klædt godt på til din fødsel hjemmefra, så kan du deltage i online fødselsforberedelse. Vi udbyder løbende nye hold. Se alle hold i online ve-træning nedenfor.

 • Praktiske informationer

  Der oprettes løbende nye hold, så du har altid mulighed for at finde et hold i fødselsforberedelse, som passer til din termin. Tilmeld dig i god tid, da der kan være rift om pladserne.
 • Childbirth class in English

  We offer a contraction and childbirth class in English. Se all the classes below.
Filtrér