Skip to content

Kontoret holder sommerferie lukket i uge 27-31. Du kan stadig tilmelde dig alle vores spændende kurser til efteråret her på siden. Vi ønsker alle en rigtig god sommer.

Tilmeld nyhedsbrev

Billedarbejde - gratis

Billedarbejde - gratis

Herning Kommune tilbyder i samarbejde med FOF Herning et kursusforløb i billedarbejde under Lov om specialundervisning.

Undervisningen tilbydes voksne med personlighedsmæssige, psykiatriske, psykiske og sociale vanskeligheder, som har brug for at lære strategier og teknikker, der kan give dem bedre forudsætninger for at deltage i anden undervisning eller at klare et aktivt og selvstændigt hverdagsliv.

 

Kursets indhold
Dette kursus kræver ingen kunstneriske eller kreative forudsætninger.  Alle kan være med. Vi tilegner os og lærer undervejs. Der er ikke tale om et malekursus med akryl og oliemaling. 

Primært vil der være fokus på at komme og deltage og finde glæden ved at arbejde med billeder og billedfremstilling. Sammen udforsker vi muligheder der åbner sig når vi gør brug af forskellige materialer og teknikker. Du vil således få kendskab til og afprøve greb, der vil give dig mulighed for at arbejde derhjemme med tilblivelsen af dine egne billeder. 

Underviser: Belinda Hornshøj.

Sted: Kurset foregår i Værkstedet ved FOF Kursuscenter, Torvet 12-14, 7400 Herning. 

Pris: Undervisningen er gratis, men der er en materialeudgift på kr. 150, som du betaler ved tilmelding.

Sådan ansøger du:  Ring eller skriv en mail til Lotte Mortensen, Polaris Center Herning 40 25 19 04 mail: pollm@herning.dk