Skip to content
Efterår hos FOF København

Familiekurser

Sjove oplevelser for hele familien – familieaktiviteter med dit barn

Få gode oplevelser sammen med dit barn på en familieaktivitet for børn og voksne i København og hele hovedstadsområdet. Vi har familieaktiviteter for børn i alle aldre, hvor både børn og voksne har det supersjovt sammen. I kan bevæge jer sammen til yoga, dans, musik, rytmik og bevægelse, voksen/barn-gymnastik og selvforsvar med dit barn. I kan også udforske mad fra forskellige verdenshjørner, lave lækre desserter sammen eller øve jer i at bruge fantasien med billedkunst.

Der er masser af muligheder for at have det sjovt sammen til FOF Københavns mange familieaktiviteter, som foregår både som eftermiddagsaktiviteter i hverdagene eller som dagsaktiviteter i weekender og skolernes ferier. Tag et kig nedenfor, hvor du også kan læse mere om kurserne.

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Vi tilbyder også kurser kun for børn i ballet, dans, kreative værksteder og andet, hvor der er 'adgang forbudt' for voksne. Se også vores kurser til dig, der er gravid eller på barsel.

Praktisk info om vores familieaktiviteter

Hvor foregår undervisningen?
Vi tilbyder familieaktiviteter i København, på Frederiksberg, i Tårnby, Gladsaxe, Gentofte, Hellerup og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvordan foregår undervisningen på familiekurserne?
Vores familieaktiviteter afholdes typisk en gang ugentligt, og sæsonen er halvårlig på et enkelt kursus. Med mindre andet nævnes, så dækker prisen en voksen og et barn.

Hvem underviser på familie kurser?
Underviserne på alle familie hold er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Ferieaktiviteter for familier
I alle skolernes ferier har vi en række korte aktiviteter, der indbyder til familiehygge på tværs af generationer. Se det aktuelle udbud her

Hvad skal I i skolernes ferier?