Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Madkurser for familier hos FOF København

Aktivitetskalender

Aktivitetskalender for familiekurser

FOF København har hvert år hundredevis af kurser og workshops for familier. På en familieaktivitet deltager børn og voksne sammen, og I kan f.eks. prøve yoga, dans, klaver, guitar, madlavning, rytmik og bevægelse, voksen/barn-gymnastik, tegning eller selvforsvar.

Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, og det er helt op til jer, om barnet følges med en af forældrene, bedsteforældrene, ældre søskende eller en anden voksen.

Aktiviteterne foregår både i København og hele hovedstadsområdet.

Hvornår passer det jer?

På denne side kan I se vores aktivitetskalender, hvor alle familiehold vises i datoorden. Ved hver aktivitet kan I også se, hvis holdet løber over flere dage. Kalenderen gør det nemt for jer at planlægge jeres næste aktivitet sammen og skabe gode minder. Hvis en aktivitet strækker sig over flere dage, vil det fremgå i kortet. Læs mere om aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores familiekurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Kreativ udfoldelse for hele familien

Skal kreativiteten slippes løs? Vores tegnekurser og særlige kurser i manga-tegneserietegning hjælper jer med at udforske jeres kreativitet og visuelle udtryk. Lad kreativiteten blomstre og skab sammen fantastiske kunstværker som en inspirerende familieoplevelse.

Vi inviterer også ind til en kulinarisk oplevelse for hele familien i vores egne køkkenlokaler. Skab smagfulde minder sammen og gør madlavning til en familiær begivenhed med vores kurser i madlavning og desserter.

Udforsk også musikkens verden som familie med vores klaver- og guitarkurser. Uanset om I er helt nybegyndere eller letøvede, så skaber disse kurser en ramme for at dele glæden ved musik og styrker familiens bånd gennem harmoniske toner.

Uanset jeres erfaringsniveau er der plads til alle der vil prøve kræfterne af med keramik, hvor fantasi og kreativitet bliver genoplivet. Her kan I som familie tage del i en hyggelig og lærerig oplevelse i vores keramikværksted. Lad kreativiteten blomstre, og vær klar til at pryde hjemmet med unikke og personlige præg.

Sjov og bevægelse for hele familien

Gør gymnastik til en fælles aktivitet for både voksne og børn. Vores voksen/barn – gymnastikkurser kombinerer sjov med bevægelse og skaber en legeplads, hvor I som familie kan styrke jeres kroppe sammen. Og når det er tid til at sænke tempoet og finde indre ro, inviterer vores familieyoga jer til en harmonisk oplevelse. Oplev en forbedret selvtillid og styrket samhørighed ved at deltage i vores familieyoga. Gå på opdagelse i de klassiske og afslappende yogastillinger og lær sammen med dit barn eller barnebarn at finde ro, balance og harmoni gennem fælles åndedrætsøvelser.

Søger I en mere aktiv oplevelse, kan I udforske vores selvforsvarskursus. Her lærer I ikke blot praktiske selvforsvarsteknikker, men får også mulighed for at styrke båndet mellem mor og datter i trygge og støttende omgivelser.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4