Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Aktivitetskalender

Aktivitetskalender for familiekurser

FOF København har hvert år hundredevis af kurser og workshops for familier. På en familieaktivitet deltager børn og voksne sammen, og I kan f.eks. prøve yoga, dans, klaver, guitar, madlavning, rytmik og bevægelse, voksen/barn-gymnastik, tegning eller selvforsvar.

Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, og det står jer helt frit for, om barnet følges med en af forældrene, bedsteforældrene, ældre søskende eller en anden voksen. Aktiviteterne foregår både i København og hele hovedstadsområdet.

Hvornår passer det jer?

På denne side kan I se vores aktivitetskalender, hvor alle familiehold vises i datoorden. Ved hver aktivitet kan I også se, hvis holdet løber over flere dage. Kalenderen gør det nemt for jer at planlægge jeres næste aktivitet sammen og skabe gode minder. Hvis en aktivitet strækker sig over flere dage, vil det fremgå i kortet. Læs mere om aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores familiekurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3