Skip to content
Madkurser for familier hos FOF København

Madkurser for familier

Madlavningskurser for børn og familier – lær at lave mad sammen med dit barn

Lær at lave mad på et madlavningskursus for børn og familier, og få ny inspiration til jeres fælles kulinariske køkken.

Hvad er en fennikel, og hvad kan du bruge den til? Hvorfor er økologi en god ting? Og hvor hurtigt formerer bakterier sig? På vores madkurser for familier laver børn og voksne lækker mad, kager og søde sager sammen. Børnenes sans for smag og kvalitet og gode kostvaner udvikles. Vi lærer om god køkkenhygiejne, prøver at smage maden til, snakker om råvarer, oplever glæden ved at være sammen i køkkenet og hygger os! 

På et madlavningskursus for børn og familier tages der udgangspunkt i at kreere mad i børnehøjde – men forhåbentlig vil mor eller far også lære en ting eller to. Lær for eksempel at bage, fremstille fyldte chokolader og lave italienske og kinesiske retter.

Der er et bredt udvalg af kurser at vælge imellem, som passer til forskellige aldersgrupper og interesser. På vores bagekursus kan børn fra lære de grundlæggende teknikker til at bage lækre brød og kager. På flødebollekurset kan børn prøve kræfter med at lave deres egne flødeboller fra bunden. Vi tilbyder også karamelkursus hvor I kan hygge jer sammen og lave lækre karameller.

Uanset hvilket kursus I vælger, er målet at skabe en sjov og lærerig oplevelse, hvor børn og voksne kan nyde tiden sammen og opdage glæden ved madlavning.

Værd at vide

På hvert enkelt madlavningskursus for børn og voksne er udgiften til råvarer inkl. i kursusprisen og opkræves ved køb af kurset. Medmindre andet er angivet, dækker prisen en voksen og et barn. Husk at melde afbud til underviseren, hvis du bliver forhindret – af hensyn til indkøb af råvarer. Husk evt. også at tjekke madlavningskursets kalender (under kursets 'info') for eksakte datoer.

Tilmelding til vores familiekurser i madlavning

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail hej@fof-kn.dk eller tlf. 4596 0100.

Leder du efter et madlavningskursus kun for voksne eller kun for børn?

Vi tilbyder også en lang række madlavningskurser for voksne samt madlavningskurser for børn.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Madlavnings kursus i  Sydamerika og Mellemamerika mad hos FOF København

madkurser for voksne

Smag på hele verden

Vi tilbyder en lang række forskellige madkurser, hvor vi både tilbereder og nyder maden sammen.

Madlavnings kurser og workshops for børn og unge hos FOF København

madkurser for børn og unge

Køkken i børnehøjde

Lad dit barn få sjove og lærerige oplevelser sammen med andre madglade børn. Børn har en enorm glæde og interesse for madlavning, og her får de lov at dufte, røre, smage og ikke mindst eksperimentere i køkkenet.