Skip to content
Efterår hos FOF København

IT, foto og video

Kurser i IT, web, foto og video på aftenskole – kom ud over rampen og få styr på teknikken

Du kan finde et bredt udvalg af kurser i IT, web, foto og video hos FOF København og Nordsjælland. Vi kan hjælpe dig med at styrke dine kompetencer og udforske den digitale verden.

Kurser i fotografering og video

Fotokurserne er både for dig, der vil øve dig med en særlig type kamera, ønsker at tage billeder i en bestemt genre, og for dig, der gerne vil blive bedre til at efterbehandle og redigere dine fotografier. Du kan også lære at skyde og arbejde med video til lige det formål, du har i tankerne. 

IT-kurser for både begyndere og øvede

Lær at sende mails, søge på internettet eller få større kendskab til din nye Mac eller iPad med et IT-kursus hos FOF København og Nordsjælland. Lav flotte billeder i Photoshop, bliv en haj til Adobe-programmerne eller lær at begå dig på sociale medier. Du kan også lære at lave din egen hjemmeside og optimere den til søgemaskiner, så du får flere besøgende.

Design computerspil og mobilspil

Programmering og spiludvikling er ikke kun for de unge, og 3D-grafik kan bruges i mange sammenhænge. Kom med bag om skærmen og lær at lave din egen kreative kodning til f.eks. computerspil og spil til mobilen. Der er masser af muligheder for at designe sjove, finurlige og brugbare kodninger.

Vi har IT-kurser for både begyndere og øvede – Mac eller PC

Vi tilbyder IT-undervisning for begyndere, hvor du kan lære alt om din computer. Lær at skrive mails, bruge programmerne på computeren eller at søge på internettet. Vi tilbyder også Mac for begyndere, hvor du blot medbringer din egen bærbare Mac og lærer det hele fra bunden. Se også vores IT-kurser i iPad, Android og iPhone for begyndere. Er du mere øvet, kan du kaste dig ud i at lære Adobe-programmerne, blive ekspert i Excel eller lære webdesign med Wordpress og supplere med kurser i sociale medier som Instagram og Facebook.

Lær Adobe-programmer på et IT-kursus hos FOF København og Nordsjælland

Leder du efter IT-kompetencer, som du kan bruge på dit CV og i jobbet, så er et kursus i Adobe-programmerne Photoshop, InDesign eller Illustrator en god idé. Såvel Photoshop, InDesign som Illustrator-kurserne kan tages på både Mac og PC, og vi har både fysiske kurser samt onlinekurser som fjernundervisning. Du kan også dygtiggøre dig i appen Procreate til iPad.

IT-kurser i webdesign, sociale medier og digital markedsføring

Vil du lære at lave din egen hjemmeside, så tag et kursus i webdesign hos FOF København og Nordsjælland. Vi har kurser i webdesign med Wordpress, så du bliver i stand til at oprette din egen blog eller navigere rundt i de forskellige CMS-systemer. Du kan lære at søgemaskineoptimere din hjemmeside, så du kan få flere besøgende, og du kan også lære, hvordan du overvåger trafikken på din hjemmeside. Hvis du skal sælge et produkt eller en ydelse, behøver du ikke at have din egen hjemmeside eller være med i lokalavisen. Det er de sociale medier, der kan sælge budskabet i dag, og på vores kurser i sociale medier ser vi på Facebook og Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google MyBusiness og YouTube. Bliv skarp i management af de sociale medier du benytter, og få mest ud af dine penge. 

IT-kurser i Mac eller iPhone, iPad og Android

Har du en Mac, iPhone eller iPad, og vil du gerne lære alle de mange muligheder at kende? Eller har du allerede været på grundkursus og vil bygge videre på dine færdigheder? Tag et iPhone-kursus, iPad-kursus eller Mac-kursus og bliv endnu klogere på alt det, din computer, telefon eller tablet kan.

Hvor kan jeg tage et kursus i IT, web, foto eller video i hovedstaden?

Vi tilbyder kurser i hele hovedstadsområdet! Derudover tilbydes visse kurser som fjernundervisning. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.