Skip to content
foto af hænder der skriver på en computer

IT og web

Kurser i IT og web på aftenskole – kom ud over rampen og få styr på teknikken

Du kan finde et bredt udvalg af IT-kurser hos FOF København. Vi kan hjælpe dig med at styrke dine kompetencer og udforske den digitale verden.

IT-kurser for både begyndere og øvede

Lær at sende mails, søge på internettet eller få større kendskab til din nye Mac eller iPad med et IT-kursus hos FOF København. Lav flotte billeder i Photoshop, bliv en haj til Adobe-programmerne eller lær at begå dig på sociale medier. Du kan også lære at lave din egen app eller hjemmeside og søgemaskineoptimere hjemmesiden, så du får flere besøgende. Valget er dit.

Vi har IT-kurser for både begyndere og øvede – Mac eller PC

Vi tilbyder IT-undervisning for begyndere, hvor du kan lære alt om din computer. Lær at skrive mails, bruge programmerne på computeren eller søge på internettet. Vi tilbyder også Mac for begyndere, hvor du blot medbringer din egen bærbare Mac og lærer det hele fra bunden. Se også vores IT-kurser i iPad, Android og iPhone for begyndere. Er du mere øvet, kan du kaste dig ud i at lære Adobe-programmerne, blive ekspert i Excel eller lære webdesign med Wordpress og supplere med kurser i Google Ads og Google Analytics.

Lær Adobe-programmer på et IT-kursus hos FOF København

Leder du efter IT-kompetencer, som du kan bruge på dit CV og i jobbet, så er et kursus i Adobe-programmerne Photoshop, InDesign eller Illustrator en god idé. Såvel Photoshop, InDesign som Illustrator-kurserne kan tages på både Mac og PC, og vi har både fysiske kurser samt onlinekurser som fjernundervisning. Du kan også dygtiggøre dig i appen Procreate til iPad.

IT-kurser i webdesign, SEO, Google Analytics og digital markedsføring

Vil du lære at lave din egen hjemmeside, så tag et kursus i webdesign hos FOF København. Vi har kurser i webdesign med Wordpress, så du bliver i stand til at oprette din egen blog eller navigere rundt i de forskellige CMS-systemer. Du kan også lære søgemaskineoptimering (SEO) og Google Analytics, så du kan søgemaskineoptimere din hjemmeside, få flere besøgende og overvåge trafikken. Hvis du skal sælge et produkt eller en ydelse, behøver du ikke at have din egen hjemmeside eller være med i lokalavisen. Det er de sociale medier der kan sælge budskabet i dag, og på vores kurser i sociale medier ser vi på Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Google MyBusiness og YouTube. Bliv skarp i annoncering på sociale medier og få mest ud af dine penge.

IT-kurser i Mac eller iPhone, iPad og Android

Har du en Mac, iPhone eller iPad, og vil du gerne lære alle de mange muligheder at kende? Eller har du allerede været på grundkursus og vil bygge videre på dine færdigheder? Tag et iPhone-kursus, iPad-kursus eller Mac-kursus og bliv endnu klogere på alt det, din computer, telefon eller tablet kan. Er du mere erfaren, kan du lære at lave din egen app.

Hvor kan jeg tage et IT-kursus i København?

Vi tilbyder IT-kurser i København, på Frederiksberg, i Tårnby, Hellerup og Lyngby. Derudover tilbydes visse kurser som fjernundervisning. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne på IT er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning inden for området.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk