Skip to content
Smykkekurser hos FOF København

Grafisk tryk

Ecotryk, monotryk, collografi, linoleumstryk og meget mere – lær de mange klassiske trykteknikker

Lær teknikkerne bag trykkekunsten på et af vores kurser i grafisk tryk. Denne sæson kan du prøve kræfter med mange forskellige teknikker bl.a. ecotryk, monotryk, collografi eller linoleumstryk. Mange af trykketeknikkerne er enkle at gå til, så du nemt kan fortsætte hjemme i din egen stue efter kurset.

I vores kurser i tryk uden presse kan du f.eks. prøve at lave silketryk, trykke med forskellige printplader og lære at lave dine egne trykblokke. Med materialer som papir og pap, plastnet, folier, emballeringsmaterialer og stempler, skaber du variationer af enestående prints, og du kommer hjem med en række smukke og unikke kunsttryk og papirer, som du kan bruge til bogbinding, collage, kort, brevpapir og meget andet. 

Hvor foregår jeres kurser i grafisk tryk?

Du kan lære at arbejde med grafisk tryk flere steder i København.

Hvem kan deltage på kurserne i grafisk tryk?

Vi har mange forskellige kurser, og de fleste er for både begyndere og øvede, mens enkelte kurser kun er for øvede.

Tilmelding til kurserne

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér