Skip to content
Smykkekurser hos FOF København

Grafisk tryk

Kobbertryk, fotogravure, serigrafi, linoleumstryk og meget mere – lær de mange klassiske trykteknikker

Lær teknikkerne bag trykkekunsten på et af vores kurser i grafisk tryk. Denne sæson kan du prøve kræfter med mange forskellige teknikker: fotogravure, cyanotypi, monotypi, kobberætsning, køkkenlittografi, linoleumstryk, reduktionstryk, reductiongrid eller tryk på airpop. Mange af trykketeknikkerne er enkel at gå til, så du nemt kan fortsætte hjemme i din egen stue efter kurset.

I vores kurser i tryk uden presse kan du f.eks. prøve at lave silketryk, trykke med forskellige printplader og lære at lave dine egne trykblokke. Med materialer som papir og pap, plastnet, folier, emballeringsmaterialer og stempler, skaber du variationer af enestående prints, og du kommer hjem med en række smukke og unikke kunsttryk og papirer, som du kan bruge til bogbinding, collage, kort, brevpapir og meget andet. 

Hvor foregår jeres kurser i grafisk tryk?

Du kan lære at arbejde med grafisk tryk i flere steder i København og i Kgs. Lyngby.

Hvem kan deltage på kurserne i grafisk tryk?

Vi har mange forskellige kurser, og de fleste er for både begyndere og øvede, mens enkelte kurser kun er for øvede. Kurset i fotogravure udbydes både som grundkursus og øvet.

Tilmelding til kurserne

Læs mere om vores kurser i nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér