Skip to content
Sangundervisning hos FOF København

Sang – klassisk og rytmisk

Lær at synge rytmisk sang – soul, rock, pop, R&B, indie og meget, meget mere...

Pop, klassisk, R&B, jazz – rytmisk og klassisk sang spænder over mange forskellige genrer. Lær at synge på aftenskole i København og omegn. Du vælger selv, hvad du vil synge, og hvilken eller hvilke genrer du ønsker at fokusere på.

Hvordan foregår undervisningen på et kursus i klassisk eller rytmisk sang?

Under kyndig vejledning af vores dygtige og kompetente sangundervisere, lærer du at arbejde med dit personlige udtryk og din klang. Du får undervisning i, hvordan du øger den muskulære støtte i kroppen og styrker din vejrtrækning, så du kan synge i lang tid uden at blive hæs. Vi arbejder også med feeling, klang, funktioner og frasering mv. Sangundervisningen på kurser i sang er for alle, både begyndere, let øvede og øvede. Undervisningen finder sted på små, intensive hold med 2-3 deltagere.

Tilmelding til vores sangkurser

Vores kurser i sang finder sted i bl.a. København ved Nørreport station, på Frederiksberg, i Hellerup og Vedbæk. Du kan se og tilmelde dig vores kurser i sang i oversigten herunder. Inden du tilmelder dig, kan det være en god idé at kontakte underviseren for nærmere aftale om niveau og repertoire.

Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6