Skip to content

Kontoret holder sommerferielukket fra og med fredag den 28. juni til og med onsdag den 7. august. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september, men du kan træffe os fra 8. august på tlf. 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Foredrag FOF aftenskole Fyn

Foredrag og debat

Foredrag og debat

Kom og mød vores passionerede foredragsholdere, som gerne vil dele ud af deres viden til dig.

Slå ørene ud

Elsker du debatter, som batter? Eller elsker du at lære og få indblik i f.eks. kulturelle eller politiske foredrag? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos FOF har et bredt udvalg. Kom og lyt til mennesker, som virkelig har noget på hjerte, og som brænder for det, de laver. Her kan du høre om alt fra samfund og politik til livsstil og psykologi. Vores foredrag er for alle – lige meget alder. Vi lever for at bringe mennesker ind i nye fællesskaber med folk, som deler samme interesse.

Foredragsholdere

Vores foredragsholdere er kompetente personer med et højt fagligt engagement, som er vant til at holde foredrag. Du vil virkelig kunne mærke, at det er ildsjæle, som vi har med at gøre med. 

Få kulturen ind på livet

Vores kulturhøjskoler ligger både i Odense og Fredericia. Her kan du hvert år opleve en række helt igennem fantastiske passionerede foredragsholdere. Her er der fokus på høj faglighed og hyggeligt samvær.

Se vores forskellige foredrag og debatter og bliv inspireret. Skynd dig at booke en plads til sæsonen – du vil ikke fortryde det!