Skip to content

OBS. - VORES HJEMMESIDE VIL DESVÆRRE VÆRE LUKKET FOR TILMELDINGER FRA DEN 28. SEPTEMBER KL. 17:00 TIL 2. OKTOBER KL. 06:00 GRUNDET OPDATERINGER

laekker-hverdagsmad-fof-odense

Lækker hverdagsmad

Lækker hverdagsmad

 

Hvem vil du imponere med en lækker middag? 

Kunne du tænke dig at lære at lave den skønneste middagsmenu bestående af nogle fantastiske retter? Måske er du er til sovs og kartofler eller det grønne køkken? – måske vil du lære mere om fisk, eller hvad der er lækket at lave dagen efter en fest? Bare rolig, du er ikke gået forgæves! 

Hos FOF tilbyder vi en lang række spændende madlavningshold, som du kan melde dig på. Alle kan være med. Den gode mad I kommer til at lave, vil være alt fra nem til mere avanceret mad - og fra frokost til aftensmad. 

Madkurser

Måske vil du imponere din kone, mand, svigerforældre eller venner eller blive klogere på at lave noget lækker mad. Her lærer du om sund og god mad samtidig med, at du får inspirationer, som du kan tage med hjem. 
Du har også muligheden for at tage opskrifterne med hjem, så du kan lave maden igen. 

Madkursus for hele familien

Elsker I at lave mad sammen hele familien, men mangler inspiration til, hvad I næste gang skal lave, som både er sundt, men også noget som børnene vil elske? Så læs mere her. Hos FOF tilbyder vi kurser til familier, hvor I sammen vil kreere et lækkert måltid. Denne oplevelse samler den voksne og barnet omkring god mad. Så kom med os ind i en fortryllende madlavningsverden. 

Fællesskaber med mad i fokus

Har du lyst til at møde andre, som er lige så glad for mad som dig? Så meld dig på et af vores mange hold! Her vil du med madentusiaster lige som dig.

Niveauer

Er du nybegynder eller øvet? Det er lige meget på vores madkurser, for her vil du blive lært i at lave mad, lige meget hvilket niveau du er på. Du vil blive udfordret, men opnå en større viden inden for de forskellige teknikker og krydderier, som gør, at maden bare blive det bedre. 

Underviserne

Vores undervisere er passionerede omkring deres køkken og er nærmest eksperter inden for deres område – så bare rolig, du er i gode hænder! Så vil du lærer at lave lækker mad, så skriv til os! Vi glæder os nemlig til, at du kommer