Skip to content
broderi med grønne stilke - kursus ved FOF i Randers - broderi i frie sting

Kreativitet og kunst

Vil du dygtiggøre dig inden for kreativitet og kunst?

Elsker du at lave dine egne, unikke produkter og sysle med noget kreativt? Prøv keramik, akvarel, tegning, pileflet, et hækle- eller strikkekursus m.m. Vi har mange kreative kurser, der især egner sig for begyndere og dig, der har øvet dig lidt.

Se mulighederne her på siden, og tilmeld dig et kreativt kursus eller kunstfag på aftenskole i 2022. Du kan også tage en kortere 1- eller 2-dags workshop, hvor du prøver en ny kreativ hobby af og får inspiration og ny viden fra dygtigt uddannede kunstnere og kreative personligheder. 

Maleri og tegning

Er du vild med at male og tegne, eller vil du gerne lære det fra bunden? På kunstkurserne kan du lære om farvelære, komposition, akrylmaling, kreative tegneøvelser, motiver, perspektiv og meget mere. Der er rig mulighed for at få vækket din kunstneriske side eller forfine dine kreative evner.

Måske har du malet og tegnet før, måske ikke - det har ikke den store betydning. Det vigtigste er, at du synes, det er sjovt og gerne vil udvikle dig i fællesskab med andre med samme interesse. 

Som noget nyt hos FOF Randers-Favrskov-Mariagerfjord har vi også kurser i grafik, hvor du laver dine egne tryk. 

Håndarbejde og fordybelse

Med et kursus får du mulighed for at sætte dit personlige præg på et tørklæde, du helt selv har vævet. Eller du kan komme i gang med at hækle og strikke søde små dyr til børn og børnebørn, klude til køkkenet eller andet. Med håndarbejde er det kun fantasien der sætter grænser for dine kreationer. Vores kurser er både for begyndere og øvede, så der er helt sikkert også noget, der passer til dig. 

I 2022 kan du også lære forskellige teknikker til at lave broderi - et andet gammelt håndarbejde, der er kommet tilbage i en ny form.