Skip to content
trætryk gul og grøn flaske og plante og lampe - marianne bastholm - Grafik kursus FOF i Randers

Kreativitet og kunst

Vil du dygtiggøre dig inden for kreativitet og kunst?

Elsker du at lave dine egne, unikke produkter og sysle med noget kreativt? Prøv Bronzestøbning, akvarel, tegning, pileflet, blomsterbinding, eller et kniple-, hækle- eller vævekursus m.m. Vi har mange kreative kurser, der især egner sig for begyndere og dig, der har øvet dig lidt.

Se mulighederne her på siden, og tilmeld dig et kreativt kursus eller kunstfag. Du kan også tage en kortere 1- eller 2-dags workshop, hvor du prøver en ny kreativ hobby af og får inspiration og ny viden fra dygtigt uddannede kunstnere og kreative personligheder. Vi har mange kurser både i Randers, Favrskov og Mariagerfjord. Se en oversigt over weekendkurser her.

Kunstkurser for børn

Under kategorien Kunst og tegning for børn finder du Kunstlab for børn 8-12 år, som er et længere forløb med hyggelige og kreative onsdage efter skoletid i FOF's skønne malersal. Som noget nyt i 2024 har vi også tegne-workshops for børn i Randers, Hadsten og Hobro, hvor temaerne varierer og man kan være med 1 eller flere gange.

Maleri og tegning for voksne

Er du vild med at male og tegne, eller vil du gerne lære det fra bunden? På FOF's kunstkurser kan du øve dig i farvelære og komposition, perspektiv m.m. De forskellige medier og teknikker du kan prøve af er bl.a. grafik og linoleumstryk, akrylmaling, akvarel og tegning. Der er rig mulighed for at få vækket din kunstneriske side eller forfine dine kreative evner.

Måske har du malet og tegnet før, måske ikke - det har ikke den store betydning. Det vigtigste er, at du synes, det er sjovt og gerne vil udvikle dig i fællesskab med andre med samme interesse.  

Håndarbejde og fordybelse

Med et kursus får du mulighed for at sætte dit personlige præg på et tørklæde, du helt selv har vævet. Eller du kan komme i gang med at kniple.

Og hvis du gerne vil i gang med at sy dit eget tøj (fx af genbrugsstof) finder du alle aktuelle sykurser under kategorien "Sy på maskine"

Med håndarbejde og håndværk er det kun fantasien der sætter grænser for dine kreationer. Vores kurser er både for begyndere og øvede, så der er helt sikkert også noget, der passer til dig.