Skip to content
Sprog - kurser i fremmedsprog hos FOF i Randers

Sprog

sprogkurser til udlandsrejsen

×

Spansk til rejsebrug i Hadsund

Sprog

Udvid din verden med nye krøller på sproget til sprogundervisning hos FOF

 

Er du interesseret i at lære sprog? Med et sprogkursus i engelsk, spansk, fransk, tysk eller italiensk får du mulighed for at øve dig og blive bedre til at forstå, læse og tale sproget. Som begynder vil du lidt efter lidt blive fortrolig med det nye sprog. I undervisningen vil du blandt andet prøve at:

 

  • læse små tekster
  • se film/videoer
  • lytte til musik
  • øve grammatik og ordforråd gennem sjove øvelser og lege.

Undervejs på vores hold for øvede opbygger du et større ordforråd, så du forstår sproget bedre og kan læse længere artikler og nyheder. Når du har taget et sprogkursus for øvede, vil du kunne kommunikere endnu nemmere og indgå i dialog med et mere nuanceret ordforråd i rygsækken.

 

Flere gange om året tilbyder vi kurset Spansk til rejsebrug. Her er alle begyndere velkomne, og fokus for kurset er, at du skal kunne de mest grundlæggende sætninger og ord, som du kan få brug for, når du rejser til et spansktalende land. 

 

Kontakt kontoret, hvis du vil starte efter kurset er gået i gang - ofte er det muligt at begynde senere til reduceret pris.

 

Vi glæder os til at se dig og byde dig velkommen på et sprogkursus – der er også et hold, der passer til dig.

 

Der vil være mulighed for ratebetaling. Kontakt Pia på kontoret på tlf. 87124040 for nærmere aftale.

 

 

Sprogkurser til virksomheder og medarbejdere

Sprogkurser til medarbejdere

Gør kommunikationen mere flydende med et sprogkursus i tysk eller engelsk til virksomheder og deres medarbejdere - læs mere her...

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Learn English in Randers - øv dig i at føre en samtale og udvid dit ordforråd på fx engelsk, spansk, tysk, fransk, italiensk og russisk - find et kursus på dit niveau.