Skip to content

Hør nyt om kurser, foredrag og ture! Skriv til info@fof-sydost.dk og du vil fremover modtage vores nyhedsmails.

Sprogundervisning i FOF

Sprog hos FOF Sydøst i Sydøstsjælland og Lolland Falster

Gør din verden endnu større - lær nye sprog hos FOF Sydøst

Ved at lære nye sprog bliver det lettere at sætte sig ind i andre kulturer og få mere ud af rejser. Når man giver sig i kast med andre sprog, bliver det også lettere at kaste sig ud i samtaler med lokale, stille spørgsmål til en museumsguide eller foretage mere avancerede bestillinger på restauranter. Der er faktisk også en god sandsynlighed for, at kreativiteten øges, når der skal findes alternative ord og vendinger. Og så bliver du bedre til dit modersmål på grund af øget bevidsthed om ordenes funktion. Der er mange, der synes, det ligefrem er sjovt at lære et nyt sprog, selvom det kræver en god portion tålmodighed og vedholdenhed. Men der er ingen tvivl om, at jo flere sprog man begiver sig ud i, jo større oplevelser kan man få.   

Vil du lære et nyt sprog, genopfriske eller finpudse dine sprogkundskaber, så tilbyder vi engelsk, fransk og spansk for let øvede og øvede. Læs mere herunder.  

Sprogundervisning med kyndige undervisere

Hver sæson tilbyder vi forskellige sprogkurser med vores dygtige undervisere i engelsk, fransk eller spansk. Du kan se hvilke aktuelle sprogkurser, vi har på programmet og tilmelde dig. FOF Sydøst tilbyder sprogundervisning i Nykøbing Falster og Vordingborg.

På vores sproghold for let øvede vil du kunne lære et nyt sprog stort set fra bunden, og på hold for øvede vil du få genopfrisket, hvad du tidligere har lært, men ikke anvendt i et stykke tid. Er du i tvivl om dit niveau, så kontakt FOF Sydøst. Vi kan hjælpe dig med at finde netop det niveau, der passer til dig.

Materiale til sprogundervisning

På sprogkurserne arbejder vi med forskellige materialer, både lærebogssystemer og andet undervisningsmateriale, der er aftalt med underviseren. Hvis du har spørgsmål til niveau eller materiale, så kan du altid kontakte den enkelte underviser eller FOF Sydøst på tlf. 3074 5671.