Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev
kreativ kreativitet håndarbejde maling tegning undervisning kursus

Kreativ fritid

Kreativ fritid

Dyrk din kreativitet på et af vores mange kreative kurser i FOF i Horsens 

 

Slip din indre kunstner løs, og oplev den dybe tilfredsstillelse, som det giver at udfolde sin kreativitet og skaberglæde - i et inspirerende og hyggeligt fællesskab med andre mennesker. 

 

Vi tilbyder kreative kurser til dig der kan lide at: 

 

  • Male og tegne 
  • Arbejde med keramik 
  • Strikke, hækle og sy 
  • Pileflet 

 
Fordelene ved at du udfolder dig kreativt: 

Når du er kreativ aktiverer du dele af din hjerne, der afstresser dig og din krop. Det fremkalder nemlig hormoner, der er forbundet med velvære og afslapning. Udover det, skærper du din opmærksomhed og træner din koncentrationsevne. Når du jævnligt laver håndarbejde og/eller udfolder dig kreativt er dine reflektionsevner og fantasi lettere at komme i kontakt med. 

Når du er med i et fællesskab, der har samme interesser som du har, og I samtidigt skaber noget, deler erfaringer og inspirerer hinanden, fodrer du dine egne kreative tanker men også andres - og på den måde kan du knytte stærke bånd og danne relationer baseret på fællesskabet.

 

Male og tegnekurser: 

Vil du gerne prøve at male på porcelæn, male med akvareller, eller har du brug for at øve dig mere i at male med olie - og akrylmaling? Kunne du godt tænke dig at udvikle din tegneevner og få kendskab til nye teknikker? Vil du bruge dine tegnefærdigheder på nye og kreative måder, i fællesskab med andre med samme interesse som dig? Vil du inspireres af andre der interesserer sig for det samme som du gør? Så er vores male- og tegnekurser måske noget for dig. 

Håndværk og design: 

Kunne du tænke dig at lave skulpturer i ler eller stentøj, arbejde med papir eller upcycle gamle møbler? Så skal du kigge i vores kurser og workshops i håndværk og design. Her vil du med garanti kunne finde noget, der udfordrer dig, men samtidigt giver dig nye færdigheder.

Håndarbejde: 

Er du allerede dygtig til at strikke eller hækle, men har du lyst til at møde andre med samme interesse som dig i vores håndarbejdscafé i Horsens? Her kan du danne relationer med andre kursister som elsker det samme som du gør, nemlig håndarbejde! Når i mødes om en fælles interesse, kan det ikke undgås at I vil opleve en særlig fællesskabsfølelse fra begyndelsen af.

Vil du lære at strikke og ønsker du at have en livline i din nærhed, når du skal lære det, som kan hjælpe dig, hvis du mister en maske eller to? Er du mere til knipling? Så udforsk vores kurser i håndarbejde.  

Pileflet: 

Kom med på kursus i pileflet og vær med til at flette kurve, fuglefoderhuse, bakker, hjerter, stjerner, kranse, plantestativer og mange andre ting. Hvis du kan lide at arbejde med naturmaterialer og godt kunne tænke dig at lave noget, som du kan være glad for mange år frem, så er et kursus i pileflet måske noget for dig. 

Find din indre skaberglæde frem og fold den ud sammen med os i FOF i Horsens og bliv sammen med andre der har de samme interesser som dig, klogere, sundere og gladere.