Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Foredragsrækker i Slagelse, Korsør, Skælskør, Ringsted og Næstved

Foredragsrækker

Foredragsrækker i FOF Syd- og Vestsjælland – bliv klogere på dig selv og verden

Hos FOF Syd- og Vestsjælland kan du deltage i en række lærerige og inspirerende foredragsrækker, som giver dig mulighed for at dykke ned i emner inden for samfund, kultur, musik, kunst, historie, sundhed og livsstil. På foredragsrækkerne vil dygtige og aktuelle foredragsholdere gøre dig klogere og give stof til eftertanke med fortællinger om deres liv og oplevelser, Danmark og verden, kunst og kulturhistorie, historiske værker og begivenheder, specifikke menneskeskæbner og eksistentielle spørgsmål.

Hver tirsdag har vi foredrag i vores tirsdagscafé i Ringsted, tirsdagstræf i Slagelse, kulturcaféen i Vemmelev samt to foredragsrækker i Næstved. Om onsdagen har vi en foredragsrække i Korsør, mens du om torsdagen kan deltage i kultureftermiddage i Skælskør eller på Seniorakademiet i Slagelse.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.

Filtrér