Skip to content

Velkommen til vores nye hjemmeside! Oplever du problemer, eller har du brug for hjælp, kan du træffe kontoret på tlf. 5852 8164. Vi sender snart forhåndstilmeldinger ud, og du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets kurser, foredrag og oplevelser her på siden. Vi glæder os til at se dig igen!

Gå til vinsmagning i FOF i Næstved

Vinsmagning i Næstved

Vinsmagning i Næstved

Kom og bliv klogere på vinens store verden i selskab med sommelier Peder Lehmann Larsen. Prøvesmagning af forskellige vine, ekstraudgift pr. gang ca. 150 kr. Medbring eget glas eller to.

14/10: Roussillon
Vi besøger et af de mest spændende vinområder i Frankrig. Et enormt alsidigt område, som både laver fremragende røde og hvide, og som er kendt for lækre hedvine.

28/10: Østrig
Vi tager en tur til Østrig og kigger nærmere på landets hvide signaturdrue, Grüner Veltliner fra forskellige regioner. Vi skal også se lidt på, hvad østrigerne er i stand til at frembringe af spændende røde vine.

11/11: Sauvignon Blanc
Hvad adskiller Sauvignon fra Marlborough fra f.eks. Sancerre? Kan Sauvignon bruges i blends? Hvorfor er Sauvignon Blanc blevet så populær i de seneste år? Vi prøver at finde svaret, når vi zoomer ind på denne spændende hvidvinsdrue.

Filtrér