Skip to content
Madkurser hos FOF Syd- og Vestsjælland

Mad og vin

Lær at lave lækre desserter og mad fra hele verden hos FOF Syd- og Vestsjælland

Vil du have inspiration til at lave mad derhjemme og lære nye opskrifter at kende? Så er et madkursus i FOF Syd- og Vestsjælland lige noget for dig! Vi tilbyder madkurser inden for mange hjørner af gastronomiens verden, hvor du kan blive inspireret til nye smage, spændende teknikker og retter fra hele verden. Vores madlavningskurser foregår i hyggelige rammer, hvor vi tilbereder og nyder maden i fællesskab.

Gå på opdagelse i det søde og salte køkken

Hvad enten du er grøn i et køkken eller passioneret amatørkok, har vi et mad- eller dessertkursus for dig. På vores madkurser bliver du introduceret til alverdens køkkener, sund og grøn madlavning og får mulighed for at prøve kræfter med madlavning fra forskellige lande. Du kan f.eks. lære at lave fransk eller srilankansk mad, prøve kræfter på en dumpling eller pizza-workshop eller lære at lave antiinflammatoriske retter. 

Vil du hellere udforske det søde køkken, tilbyder vi en række chokoladekurser, som giver dig inspiration til lækkert konfekt, der vil glæde dine gæster til højtider og sammenkomster. Her kan du lære at lave dine egne fyldte chokolader med alt hvad det indebærer af chokoladetemperering, valg af det lækreste fyld og meget mere. 

Du kan også tage et karamelkursus for børn og voksne, hvor I lærer at lave lækre karameller med forskelligt chokolade og honning, eller du kan lære at lave flødeboller fra bunden. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@fof-sydvest.dk eller tlf. 5852 8164.