Skip to content
Dyrk Mindfulness i FOF

Mindfulness med Yoga

Her får du det bedste fra yoga og mindfulness - En blid form som giver indre ro og overskud.
Yogaøvelserne kombineres med åndedrætsteknik, meditative bevægelser og afspænding og Mindfulness skaber balance i hverdagen - både i privatlivet og i arbejdslivet. Begge former er med til at give fornyet energi, nærvær og glæde.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.02.2024 14:30-15:45 Hune Forsamlingshus Lisbeth Skovmand Nielsen
2 Mandag 12.02.2024 14:30-15:45 Hune Forsamlingshus Lisbeth Skovmand Nielsen
3 Mandag 26.02.2024 14:30-15:45 Hune Forsamlingshus Lisbeth Skovmand Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Lisbeth Skovmand Nielsen

Underviser i flg. fag
Yoga og Qi Gong

Faglig baggrund
Jeg er tidligere sygeplejerske med over 30 års erfaring som terapeut og underviser i blandt andet Yoga og Golden Wings Chi gong & Tai Chi både i Danmark og internationalt. 
Min erfaring er at intet er adskilt. Derfor til at hjælpe flest mulig har jeg mange års uddannelse med en bred viden og erfaring til at afhjælpe fysiske og følelsesmæssige ubalancer. 
Det energimæssige aspekt og dagligdagens påvirkning af vores sind og krop, er grundlaget for mit arbejde, hvor al undervisning tilpasses dig og dine behov - du er den vigtigste person i dit liv og derfor også i min undervisning.
Yoga øger din kropsbevidsthed gennem koordination af bevægelse, for det fulde udbytte afslutter vi med meditative Chi Gong åndedræt øvelser og afspænding, hvor åndedrættet er altafgørende for en velfungerende krop.
Du oplever en mærkbar ændring i din koncentrationsevne og energiniveau samt bevægelighed i takt med en dybere indre ro og balance – det giver nærvær og indre glæde.

https://www.facebook.com/lisbeth.skovmandnielsen
Email: lsn22@lsn22.com
Hjemmeside: http://www.lisbethskovmand.com