Skip to content

50 nye madkurser

Få inspiration til at løfte dine måltider til nye højder.


Lær at lave mad fra hele verden

Det asiatiske køkkens popularitet i Danmark skyldes både smag, duft og synsindtryk. Denne sæson kan du bl.a. prøve kræfter med det koreanske køkken, det japanske køkken eller det thailandske køkken. Er du til supper, salater, forårsruller og curry'er med masser af grønt, kylling og rejer? Eller kunne du tænke dig at lave en autentisk koreansk barbecue? Se alle de mange muligheder lige her.

KURSER, FOREDRAG OG TURE

Se forårets katalog

Gå på opdagelse i vores digitale inspirationskatalog. Læs artikler, mød vores dygtige undervisere og se et udvalg af vores program med over 2000 hold.

Hvad vil du gå til?

Gå på opdagelse i det store udvalg, og find hold der passer til dig, uanset om du bor på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København (og Amager, Lyngby, Rudersdal eller Tårnby. Vi lægger løbende flere nyheder ud, så husk at holde dig opdateret!

Aktiviteter nær dig

FOF København er tilstede i Dragør, på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København, Lyngby, Rudersdal og Tårnby. Find aktiviteter i dit nærområde og dan dig et overblik over de foredrag, debatter, ture og kurser, som finder sted i din kommune.

Lad dig inspirere

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers, hvor du blandt andet kan finde lækre opskrifter, spændende artikler og videoer om vores undervisere og vores hold, motionsøvelser du kan lave derhjemme såvel som guidede yogasessions og spændende online foredrag. Hvem ved, måske får du øjnene op for en ny interesse, du ønsker at fordybe dig endnu mere i på et af vores kurser, foredrag eller ture.