Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Endnu mere aftenskole nær dig!

FOF København og FOF Nordsjælland har slået kræfterne sammen for at kunne tilbyde dig mange flere kurser, foredrag, ture og oplevelser.

Kom med på tur

Du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets ture, rundvisninger og byvandringer i København og Nordsjælland.

Planlæg sommerferien!

Gå på opdagelse i vores mange hundrede feriehold og tilmeld dig dine favoritter.


Ny viden og gode oplevelser...

Vi lever af at bringe mennesker sammen i nye fællesskaber, og derfor gør vi et stort arbejde ud af at samle de bedste foredrag til dig, så du sammen med andre interesserede kan lade dig begejstre over nye emner og indsigter.

Vores store udbud byder bl.a. på foredrag, der dykker ned i vores fælles historie, foredrag som giver dig lige præcis de redskaber, du har brug for i forbindelse med kost- og livsstilsændringer, samt debatarrangementer som griber fat i de emner, der optager os lige nu, og som fylder i den offentlige debat.

Herunder kan du se vores kommende foredrag og debatter. Hvad skal du opleve? Book nu for at sikre dig en plads!

Hvad vil du gå til?

Gå på opdagelse i det store udvalg, og find hold der passer til dig, uanset om du bor på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København og Amager, Lyngby, Rudersdal eller Tårnby. Vi lægger løbende flere nyheder ud, så husk at holde dig opdateret!
foto af kvinde der dyrker yoga

Aktiviteter nær dig

FOF København er tilstede i Dragør, på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København, Lyngby, Rudersdal og Tårnby. Find aktiviteter i dit nærområde og dan dig et overblik over de foredrag, debatter, ture og kurser, som finder sted i din kommune.

Keramikværkstedet i Aftenskolernes Hus

Aftenskolernes Hus

Velkommen til helt nye lokaler i København NordVest. Du kan gå til alt fra keramik til klaver for alle aldre.

Morgengaven var et madkursus

Lad dig inspirere

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers, hvor du blandt andet kan finde lækre opskrifter, spændende artikler og videoer om vores undervisere og vores hold, motionsøvelser du kan lave derhjemme såvel som guidede yogasessions og spændende online foredrag. Hvem ved, måske får du øjnene op for en ny interesse, du ønsker at fordybe dig endnu mere i på et af vores kurser, foredrag eller ture.
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Looking for Courses Taught in English?

Tag til foredrag, ud på tur eller på kursus hos Danmarks største aftenskole

Vi giver dig undervisning og oplevelser, som udvider din horisont og gør livet større. Som landets største aftenskole spænder vores udbud bredt: Fra det højaktuelle foredrag om tidens store debatemner, over kurser i sprog, kommunikation, madlavning og motion, til kreative kurser, musik- og sangundervisning.

Hvis du f.eks. leder efter et skrivekursus, hvis du gerne vil lære at sy, drømmer om at lære at tale japansk eller hvis du er på udkig efter træning for børn, familier, seniorer eller gravide, kan du finde det her. Vores kurser er for alle niveauer, alle aldre og til alle tidspunkter i livet. Prøv et familiekursus sammen med dit barn eller barnebarn, gå på opdagelse i vores mange fritidsaktiviteter for børn, eller find det kursus, der passer dig – hvad enten du er på barsel, erhvervsaktiv eller på pension. Vores foredrag og kurser foregår i København (og Amager), Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby, Rudersdal, Gladsaxe og Gentofte.

Hos os kan du få viden og samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for aktivt at tage del i samfundet. Vi har særligt fokus på at skabe oplevelser af høj kvalitet. Vi lægger derfor vægt på altid at have gode undervisere, som er stærke formidlere og har et højt fagligt niveau, samt gode undervisningslokaler, der fremmer læring og socialt samvær.

Alle er velkommen hos os – uanset hvem du er, eller hvor du kommer fra.