Skip to content

»Meter i sekundet«

Filmatiseringen af Stine Pilgaards bestsellerroman høster flotte anmeldelser. Mød hende til en samtale om forfatterskabet.

Tæt på naturen

Mennesket er skabt til at være i naturen, og man slapper af, når man er der. Du kender sikkert følelsen, når du er i skoven, når du nusser i haven eller når du går forbi en blomsterhandel. Der er bare noget skønt ved at se planter vokse og leve. Vil du gerne have mere natur ind i hverdagen, så gå på opdagelse i vores kurser og ture, der dykker ned i naturen og tager dig med ud.

KURSER, FOREDRAG OG TURE

Se forårets katalog

Gå på opdagelse i vores digitale inspirationskatalog. Læs artikler, mød vores dygtige undervisere og se et udvalg af vores program med over 2000 hold.

Ses vi vil forårets foredrag?

Vores forårsprogram er spækket med spændende nyheder. Lær at spotte en løgn, bliv klogere på dig selv, kom bag om yoga og meget mere. Mød f.eks. Jytte Vikkelsøe fra Hjerteflimmer, journalist Simi Jan, musiker Katrine Muff og haveekspert Claus Dalby. 

FOREDRAG OG DEBAT

Nyheder

Gå på opdagelse i de mange nyheder...

Hvad vil du gå til?

Gå på opdagelse i det store udvalg, og find hold der passer til dig, uanset om du bor på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København (og Amager, Lyngby, Rudersdal eller Tårnby. Vi lægger løbende flere nyheder ud, så husk at holde dig opdateret!

Aktiviteter nær dig

FOF København er tilstede i Dragør, på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København, Lyngby, Rudersdal og Tårnby. Find aktiviteter i dit nærområde og dan dig et overblik over de foredrag, debatter, ture og kurser, som finder sted i din kommune.

Lad dig inspirere

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers, hvor du blandt andet kan finde lækre opskrifter, spændende artikler og videoer om vores undervisere og vores hold, motionsøvelser du kan lave derhjemme såvel som guidede yogasessions og spændende online foredrag. Hvem ved, måske får du øjnene op for en ny interesse, du ønsker at fordybe dig endnu mere i på et af vores kurser, foredrag eller ture.