Skip to content
Mere end 3.500 kurser, foredrag og ture i FOF København og Nordsjælland

Ny sæson!

Hvad vil du gå til? Nu kan du tilmelde dig alle hold i efteråret.

Ture og rundvisninger i København og Nordsjælland

Kom med på tur

Du kan allerede nu tilmelde dig mange af efterårets ture, rundvisninger og byvandringer i København og Nordsjælland.

Sommerferieaktiviteter i København og Nordsjælland

Har du sommerplaner?

Du kan stadig nå at tilmelde dig hyggelige ferieaktiviteter i juli og august – vi har kurser i alt fra madlavning og krea, over motion og yoga, til børne- og familieaktiviteter.


Hvad vil du gå til i efteråret?

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kurser, foredrag og ture, og find hold der passer til dig – uanset om du bor på Frederiksberg, i København, Tårnby, Dragør, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Gladsaxe, Gentofte, Hørsholm, Fredensborg, Furesø, Helsingør, Hillerød, Allerød, Halsnæs eller Gribskov. Vi lægger løbende nyheder ud, så husk at holde dig opdateret!
foto af kvinde der dyrker yoga

Aktiviteter nær dig

FOF København og Nordsjælland er til stede i Allerød, Dragør, Fredensborg, Frederiksberg, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm, København, Lyngby, Rudersdal og Tårnby Kommune. Få et overblik over alle de foredrag, debatter, ture og kurser, der finder sted i dit nærområde.

FOF København og Nordsjælland fusionerer

Endnu mere aftenskole nær dig

FOF København og FOF Nordsjælland har slået kræfterne sammen for at kunne tilbyde dig mange flere kurser, foredrag, ture og oplevelser.

Lad dig inspirere

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers, hvor du blandt andet kan finde lækre opskrifter, spændende artikler og videoer om vores undervisere og vores hold, motionsøvelser du kan lave derhjemme såvel som guidede yogasessions og spændende online foredrag. Hvem ved, måske får du øjnene op for en ny interesse, du ønsker at fordybe dig endnu mere i på et af vores kurser, foredrag eller ture.
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Looking for Courses Taught in English?

Tag til foredrag, ud på tur eller på kursus hos Danmarks største aftenskole

Vi giver dig undervisning og oplevelser, som udvider din horisont og gør livet større. Som landets største aftenskole, spænder vores udbud bredt: Fra højaktuelle foredrag og oplevelsesrige ture, over kurser i motion, madlavning, sprog og kommunikation, til børne- og familieaktiviteter, kreative kurser og musik- og sangundervisning.

Hvis du leder efter et skrivekursus, gerne vil blive bedre til at sy, drømmer om at lære japansk eller er på udkig efter træning for børn, familier, seniorer eller gravide, kan du finde det her. Vores kurser er for alle niveauer, alle aldre og til alle tidspunkter i livet. Prøv et familiekursus sammen med dit barn eller barnebarn, gå på opdagelse i vores mange fritidsaktiviteter for børn, eller find det kursus, der passer dig – hvad enten du er på barsel, erhvervsaktiv eller på pension. Vores foredrag og kurser foregår i 16 kommuner: København, Frederiksberg, Tårnby, Dragør, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Gladsaxe, Gentofte, Hørsholm, Fredensborg, Furesø, Helsingør, Hillerød, Allerød, Halsnæs og Gribskov – men du er velkommen, uanset hvor du bor.

Hos os kan du få viden og samvær med andre, der deler din interesse. Grundstenene i vores undervisning er personlig udvikling, øget livskvalitet, faglig viden og et bedre grundlag for aktivt at tage del i samfundet. Vi har særligt fokus på at skabe oplevelser af høj kvalitet. Vi lægger derfor vægt på altid at have gode undervisere, som er stærke formidlere og passionerede omkring deres fag, et højt fagligt niveau og gode undervisningslokaler, der fremmer læring og socialt samvær.

Vi har plads til alle – uanset hvem du er, eller hvor du kommer fra.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.