Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

FOREDRAG OG DEBAT

Jazz og artist talk

Mød Danmarks førende basunist Lis Wessberg til talk og koncert med pianist Steen Rasmussen.

Bliv klogere, bliv inspireret og få en oplevelse!

Året lakker mod enden, men vi har gemt en masse godter til sidst! Vi har sørget for, at der findes noget for enhver smag, så du både kan udforske velkendte og helt nye emner. Gå på opdagelse blandt vores mange kommende arrangementer, der bl.a. sætter spot på musik, livshistorier, psykologi, naturvidenskab og meget, meget mere.

MUSIK OG SANG

Se forårets nye musikhold

Hvis du går på et hold dette efterår, har vi reserveret en plads til dig på samme hold til foråret. Du får direkte besked, når du kan gentilmelde dig.

VIDEO: MØD SPROGUNDERVISERNE

Åbn din verden – lær et sprog

Vi har 20 forskellige sprog og undervisning på mange forskellige niveauer – fra begynderkurser til hold, hvor der kun tales på fremmedsprog.

Ekspertinterview: Steen Hasselbalch

Kom afsted og hold dig hjernesund

Professor Steen Hasselbalch er bekymret for det stigende antal demenstilfælde, men han har en række tips til, hvordan vi hver især kan forebygge demens hos os selv.

Hvad vil du gå til?

Vi har netop offentliggjort mere end 3000 nye foredrag, kurser og ture. Gå på opdagelse i det store udvalg, og find hold der passer til dig, uanset om du bor på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København, Lyngby, Rudersdal eller Tårnby. Vi lægger løbende flere nyheder ud, så husk at holde dig opdateret!

Aktiviteter nær dig

FOF København er tilstede i Dragør, på Frederiksberg, i Gentofte, Gladsaxe, København, Lyngby, Rudersdal og Tårnby. Find aktiviteter i dit nærområde og dan dig et overblik over de foredrag, debatter, ture og kurser, som finder sted i din kommune.