Skip to content

Velkommen til FOF København

Nyt mad og vin-katalog

Find inspiration til et smagfuldt efterår i vores nye online katalog fyldt med lækre madkurser og vinsmagninger i København og hele hovedstaden.


Sæt farver på dit efterår

Det bliver mørkere og koldere, og måske går du ligesom os og savner lidt sol og farver. Det er der heldigvis råd for, når vi inviterer på en bred palette af kurser, foredrag og ture i farvernes tegn.

Et kig til verden uden for Danmark

Savner du at rejse, og trænger du til luft under vingerne? Tag med vores dygtige undervisere og foredragsholdere til fjerne himmelstrøg. 


Husk de bedste øjeblikke

Lær at fotografere og gem de vigtigste begivenheder og personer i dit liv. Vi har kurser for både begyndere og øvede i fotografering og efterbehandling.

Online katalog

Se alle foredrag

Bliv inspireret til efterårets aktuelle foredrag og debatarrangementer samt rundvisninger og ture i vores online katalog. 

Kommende foredrag – verden nu

Vi stiller skarpt på verdens tilstand lige nu – med alt fra politiske analyser over aktuelle bogudgivelser til de emner, der præger den brede samfundsdebat.

Se alle vores kurser

Find inspiration blandt vores mange kurser i hele hovedstaden. Som landets største aftenskole, spænder vores udvalg bredt, og der er helt sikkert også en oplevelse, som passer til dig.

Er du på jagt efter motion til en særlig målgruppe?

Vi har en lang række motionshold i hele hovedstadsområdet, og mange af dem er tilpasset særlige målgrupper. Tag et kig og se, om vi ikke også har noget for dig!