Skip to content

Størstedelen af vores aktiviteter – med få undtagelser – er fortsat nedlukkede og genåbner tidligst i perioden 21. april til 21. maj, afhængig af aktivitetens type. Nærmere information om genåbning følger.

Læs mere her

Velkommen til FOF København

Foredrag og debat

Se inspirationskataloget for foredrag og debatter fra maj til september. Mød bl.a. forfattere, kulturpersonligheder og forskere.


Online kurser og foredrag

Nu kan du få alt hjem til dig! Benyt dig af muligheden for at få vores kompetente eksperter hjem i stuen.

Genåbning af udendørshold

Snør skoene og vær med på et af vores mange udendørs motionshold for alle aldre eller prøv et af forårets andre udendørsaktiviteter. Disse hold gennemføres efter de nye coronaretningslinjer gældende fra 1. marts.

FERIEAKTIVITETER

Sommerferie!

3 ud af 5 danskere holder sommerferie i Danmark i 2021, og med mange flere hjemme end tidligere, så er det slet ikke for tidligt at planlægge sommerferien allerede nu. Så hvad skal du? Vi har kurser for både børn, voksne og familier.

Hvad vil du gå til?

Find inspiration blandt vores mange kurser i hele hovedstaden. Som landets største aftenskole, spænder vores udvalg bredt, og der er helt sikkert også en oplevelse, som passer til dig.

Samarbejde med sundhedscentre

Efter genoptræning

Vi tilbyder små specialhold, som opfølgning efter genoptræning og andre forløb i forbindelse med sygdom i samarbejde med kommunale sundhedscentre.