Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

Madkurser i vegetarmad og vegansk hos FOF København

Bæredygtig livsstil og psykologi

Bæredygtig livsstil og psykologi

Hamsterhjul, stress, overforbrug. Ønsker du at skabe ro og balance i dit liv – til gavn for naturen, dig selv og de små og store fællesskaber, du indgår I?

FOF Københavns foredrag om bæredygtig livsstil og psykologi kommer omkring alle de områder, hvor du med små og store tiltag kan ændre vaner og skabe en mere bæredygtig livsstil – hvad enten det handler om dine kostvaner, din økonomi, dit familie- og arbejdsliv eller din psykiske sundhed.

Du kan blandt andet høre foredrag og debatter med Jytte Vikkelsøe, Pia Callesen og Karen Pallisgaard, der fra forskellige perspektiver sætter fokus på hverdagslivet og det moderne menneskes livsvilkår.

Vi offentliggør løbende nye foredrag. Følg med her på siden!

Læs mere om foredragene nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål, besvarer vi dem altid gerne på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér