Skip to content
Brug hjernen optimalt – foredrag hos FOF København

Brug hjernen optimalt

Brug hjernen optimalt

Måske har du hørt det før? Det er nemlig en udbredt myte, at din hjerne begynder at forfalde i slutningen af tyverne, hvorefter det går ned af bakke. Nu viser den nyeste forskning, at du kan gøre noget ved det! Din hjerne kan nemlig trænes og formes som en muskel – og jo mere du bruger hjernen, jo bedre bliver den.

Gennem undersøgelser har man fundet ud af, at mange mennesker kun bruger en mindre del af hjernens kapacitet, og dette er enkelt at forbedre. Ved at træne hjernen, kan du styrke dens funktioner – f.eks. koncentration, fokus og nærvær.

Til dette lærerige foredrag får du muligheden for at høre, hvordan du holder dig skarp og øger din mentale kapacitet. Du vil lære at træne din hjerne, at få hjernen til at hvile og ikke mindst at opnå kontrol over din hjerne, hvis ubevidste processer ofte styrer dig, mere end du tror. Du får desuden teknikker til at huske navne, koder, gloser m.m.

Foredraget er for dig, som gerne vil have inspiration til at træne og forbedre din hjerne hele livet – så kom og lær, hvordan!

Publikum til foredrag ved FOF København

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag