Skip to content
Hør Cecilie Frøkjær fortælle om veninden Lise Nørgaard

Helt tæt på Lise Nørgaard i selskab med veninden Cecilie Frøkjær

Helt tæt på Lise Nørgaard i selskab med veninden Cecilie Frøkjær

Glæd dig til et underholdende, livsbekræftende og tankevækkende foredrag om visdom og venskab mellem to kvinder fra hver sin generation.

Lise Nørgaard blev 105 år og var elsket, feteret og en vital kvinde, der helt til det sidste levede efter devisen: ”Vi skal have det hele med!”

Lise Nørgaard var ”kun en pige”, men allerede da hun som helt ung blev ansat som journalist ved Roskilde Dagblad, stod det klart for alle, at denne stærke kvinde havde et helt usædvanligt talent. Gennem hele hendes lange liv betragtede hun sig mest af alt som journalist. De fleste kender hende dog nok som mor til tv-serien Matador. Hvad mange sikkert ikke ved er, at hun også førte pennen på en håndfuld andre film og tv-serier, ligesom hun har en lang række romaner og essays på samvittigheden.

Journalist, tv-vært og forfatter Cecilie Frøkjær lærte hende at kende, da de i 2014 skrev bestselleren »Fruen kommer i dag« – en interviewbog, som med livsglæde og indlevelse portrætterer Lise Nørgaards lange og ekstraordinære liv.

Samarbejdet udviklede sig til et nært venskab, som Cecilie Frøkjær fortæller meget mere om i dette inspirerende foredrag. Cecilie oplevede på tætteste hold Lises tilgang til livet og andre mennesker og hendes strategier til at opnå et langt, værdigt og tilfredsstillende liv.

Hør Cecilie Frøkjær fortælle om veninden Lise Nørgaard Hør Cecilie Frøkjær fortælle om veninden Lise Nørgaard
Privatfotos, Cecilie Frøkjær

Foredraget fokuserer ikke kun på, hvad Cecilie Frøkjær har lært af sit venskab med Lise Nørgaard, men også hvad vi alle sammen kan lære af Danmarks mest imponerende pensionist.

Du kommer som publikum helt tæt på personen Lise Nørgaard, hendes liv og livsværk, og du får rig lejlighed til at stille spørgsmål om Lise Nørgaard til Cecilie.

TV2 sendte mindeprogrammet »Sikke et liv – tak, Lise Nørgaard« den 3. januar 2023, hvor Cecilie var vært.

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag