Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Leif Davidsen holder foredrag hos FOF København

I skyggen af krigen

Vi er glade for igen at byde Leif Davidsen velkommen. 

Med afsæt i sin seneste spændingsroman »I skyggen af krigen« vil Leif Davidsen til dette foredrag dele ud af sin dybe indsigt om Putins Rusland og den aktuelle krig i Ukraine. Romanen foregår i skyggen af Ruslands uprovokerede overfald på Ukraine den 24. februar 2022, som totalt ændrede den kendte verdensorden, der i forvejen var i knæ efter coronapandemien.

Leif Davidsens I skyggen af krigen
Leif Davidsens seneste roman »I skyggen af krigen«.

Leif Davidsen er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere og populære forfattere. I sit forfatterskab fokuserer Leif på mennesker i sin tid, og på forskellige politiske, historiske og sociale problemer rundt i verden. Hans foredrag er er levende, personlige, humoristiske og fyldt med stor viden og indsigt, ikke mindst om Rusland.

I Leif Davidsens aktuelle roman »I skyggen af krigen« møder vi den tidligere efterretningsofficer Peter Bojden, som bliver involveret i en efterforskning, som både bringer ham til Nordfrankrig, Berlin og Japan. Det bliver en rejse mellem oprigtige fjender og tvivlsomme venner. »I skyggen af krigen« er således en topaktuel spændingsroman, hvor Leif Davidsen igen viser bruger sin viden om Putins Rusland som bagtæppe.


Leif Davidsen. Foto: Thomas Howalt Andersen.

Om Leif Davidsen

Leif Davidsen er forfatter og journalist, og han har i over 20 år arbejdet som udenrigsjournalist for Danmarks Radio. Han debuterede som romanforfatter i 1984 og slog bredt igennem med romanen »Den russiske sangerinde« i 1988. Han har derudover vundet flere priser for sin formidling og virke som forfatter.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 14.11.2024 19:00-21:00 KU.BE Leif Davidsen
Foredragsholder

Leif Davidsen