Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Farvel stress – livsstilsjusteringer, der optimerer energiforvaltningen i en presset hverdag

Farvel stress!

Er du træt? Søvnig? Energiforladt? Det kan man desværre vænne sig til at være. Men det er ikke naturligt at være træt om morgenen, eftermiddagen eller for den sags skyld umiddelbart efter, at aftensmaden er ryddet af bordet. Trætheden kommer dog, hvis dine madvaner og din livsstil bringer din kropskemi ud af balance.

Hvis ikke du skaber det rette fundament for din trivsel, så melder trætheden sig. Når vi lever, som vi gør, så bliver vi ramt af overvægt, dårlig form, sygdom, stress og lignende, ender vi med at miste energi.

Se frem til Martin Kreutzers batteri af et energiskabende fyrværkeri i form af konkrete motionssnacks, powerbreaks, vanebrud, mentaltræning, søvnoptimering og meget mere. Du får konkrete redskaber og et skub i den rigtige retning, så du får mere energi i dagligdagen til træningen, jobbet, fritiden – og energi til det liv, du gerne vil leve. Kom med og få styr på dine energitanker.

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag