Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Debat hos FOF København - tag kontrollen over din tinnitus

Tag kontrollen over din tinnitus

Tag kontrollen over din tinnitus

Gratis arrangement i samarbejde med FOF København og BORG Sound i anledning af Danmarks første Psykologfestival. 

Har du tinnitus, den irriterende følgesvend? Føler du dig belastet af dens nærvær? Savner du viden og effektive værktøjer til at skubbe den i baggrunden? Så er der godt nyt!

I anledning af Danmarks første psykologfestival inviterer FOF København og BORG SOUND til et gratis arrangement, hvor du kan opleve, hvordan musik og sang kombineret med et foredrag holdt af en inspirerende psykolog med ekspertviden om tinnitus kan hjælpe dig på vej mod at mestre din tinnitus, så den fylder mindre i dit liv.

Deltag i vores event, hvor du vil møde psykolog Anne-Mette Mohr, som har mere end 30 års erfaring inden for tinnitusområdet og dirigent Nishiki Sano, som har personlig erfaring i at håndtere tinnitus. De vil sammen dele deres viden om tinnitus med dig ved at kombinere foredrag om tinnitus med musik og sang til at tackle din tinnitus.

Du vil opleve, at når du dykker ned i musikkens verden, samtidig med at du bruger din stemme og din krop til at synge, glider tinnitus i baggrunden, og livsglæden begynder at træde frem.

Om Anne-Mette Mohr og Nishiki Sano

Anne-Mette Mohr har gennem mere end 30 år beskæftiget sig med tinnitus bl.a. som leder af House of Hearing i årene 1993-2021. Derudover er Anne-Mette privatpraktiserende psykolog med egen klinik, hvor hun hjælper mennesker med høretab, tinnitus, lydoverfølsomhed og indre-øre-betinget svimmelhed til at få styr på de psykologiske følgevirkninger. Hun har også et tæt samarbejde med Rigshospitalets Center for Hørelse og Balance.

Nishiki Sano er en talentfuld dirigent, som debuterede fra kordirigentklassen på Den Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2004. Hans passion for musik har ført ham til at dirigere adskillige kor og orkestre i Danmark, bl.a. Tritonus-koret, Hymnia og Paradox koret. Det centrale i Nishikis liv er glæden ved at synge, og han deler denne glæde med andre som underviser og som dirigent – på det seneste også gennem FOF København, hvor han leder et kor for mennesker med tinnitus.

I samarbejde med

Borg

 

DPF