Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-14. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vi oplever i øjeblikket problemer med betaling på hjemmesiden. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os for tilmelding.

Send mail
Ballet for børn og unge hos FOF København

Børn og unge

Masser af fritidsaktiviteter for børn i alle aldre i København og hele hovedstaden

Har dit barn eller barnebarn lyst til at gå til noget i fritiden, have det sjovt sammen med jævnaldrende og lære noget nyt? Så læs med her!

Hvilke typer af kurser har vi?

Vi tilbyder et væld af forskellige børnekurser og fritidsaktiviteter tilrettelagt for børn og unge i alle aldre.

Du kan finde mange forskellige former for dans som ballet og hiphop. Derudover finder du også en række gymnastik- og yogahold, som styrker både motorik, balance og afspænding. Alle holdene kan fungere som et positivt holdepunkt i en travl hverdag.

I det kreative hjørne tilbyder FOF København både tegning, foto og meget mere. Du kan også give dit barn mulighed for at udtrykke sig kropsligt igennem mimik, stemme og kropssprog alt sammen med hjælp fra drama- og teaterkurser

Bliv en mesterkok både teoretisk og praktisk. Her lærer barnet grundlæggende retningslinjer i køkkenet og bliver inspireret. 

Alle FOF Københavns hold til børn og unge fokuserer på den gode atmosfære, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Find alle de mange forskellige hold herunder.

Støtteordning for familier i Københavns Kommune

Københavns Kommune yder tilskud til kursusbetaling til økonomisk trængte familier. Læs mere her.

Hvilke hold kan børn deltage på?

Børn kan kun efter forudgående aftale med os tilmelde sig hold, som ikke er annonceret som børne- eller familiehold. Børn er alle under 18 år.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder kurser for børn og unge i København, på Frederiksberg, Gentofte, Kgs. Lyngby, Søborg, Valby og resten af hovedstadsområdet. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurser til børn og unge?

Underviserne på alle kurser til børn og unge er specialiserede i deres fag og har omfattende erfaring i undervisning indenfor området.

Feriecamps for børn og unge

I ferier og weekender tilbyder vi forskellige aktiviteter, som vi løbende lægger op her på siden. Det kan være særlige aktiviteter i vinterferie, påskeferie, sommerferie og efterårsferie. I løbet af året laver vi også weekendaktiviteter over en eller to dage.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail til hej@fofkbh.dk

Vi tilbyder også familieaktiviteter i voksen/barn-gymnastik, tegning, madlavning, familieyoga og meget mere, hvor voksne også er velkomne. Se også vores kurser til dig, der er gravid eller på barsel.

foto af familie der laver mad

aktiviteter for børn og voksne

For hele familien

Få gode oplevelser sammen med dit barn. Vi tilbyder familieaktiviteter for børn i alle aldre, hvor både børn og voksne har det super sjovt sammen. 

Tegneserietegning hos FOF København

Børn og unge

Ferieaktiviteter

Tag på workshops og ugekurser i alle skolernes ferier. VI har bl.a. altid en stribe kreative hold. Se det fulde udvalg her.