Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 26. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retningslinjerne her
Bagekursus hos FOF København

Bagekurser og det søde køkken

Bliv mesterbager eller lav lækre søde sager

Når det gode brød skal være ekstra godt. Vores bagekurser giver dig mulighed for at blive fortrolig med bagekunsten. På vores grundlæggende bagekurser introduceres du til teknikken til bagning af forskellige brødtyper, og du lærer om, hvordan dine valg af ingredienser og bagemetoder påvirker ernæring, sundhed og smag. Du kan også gå skridtet videre og lære om langtidshævning, surdej og simple ælteteknikker, der udvikler brødets smag og konsistens. Eller hvad med at lære, hvordan du bager glutenfri brød?

Kort sagt: bliv en mester til at bage alt fra rugbrød og croissanter til grove hverdagsbrød og saftige brød med knasende skorpe.   

Lidt mere om kager

Til kurserne i det søde køkken lægger vi for en stund kalorietælleren til side. Vi har bl.a. chokoladekurser, hvor du bliver fyldt med viden om temperering og støbning, mens vi arbejder med forskelligt fyld i chokoladerne. Lær også, hvordan du tilbereder søde snacks uden sukker, som du kan spise med god samvittighed.

Se også vores madkurser i for børn og voksne

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om vores kurser i bagning og søde sager nedenfor. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Filtrér