Skip to content
Fra mentalt overarbejde til overskud

Stop med at gruble - slip bekymringerne

Stop med at gruble - slip bekymringerne

Stop med at gruble – og slip bekymringerne!

Menneskets hjerne er designet til at tænke, men sommetider kan tænkningen tage overhånd.

 

Måske kender du følelsen, der stille og roligt spirer frem i kroppen, når du begynder at overtænke og gruble over ting og sager? Uhensigtsmæssige bekymringer kan dukke op, og ofte er de helt og aldeles unødige og dræner dig for energi. Er du træt af den følelse? Så er det på tide at lære at styre dit tankemylder – og det kan du godt!

 

Til dette foredrag vil vi arbejde med mentaltræning, der giver din hjerne nye programmer og energiøvelser, som giver dig energi hele dagen. Du vil blive introduceret til en række teknikker og øvelser, som du selv kan udføre. Øvelserne er lette at gå til og kræver ikke meget, men til gengæld vil de give dig en større indre ro, glæde, energi og overskud. Kort og godt vil du lære, hvordan du kan styre dit tankemylder, reducere dine bekymringer og opnå mere energi i hverdagen.  

 

Om Heidi Schønberg

Foredragsholder Heidi Schønberg er cand.phil. fra Københavns Universitet og derudover uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.