Skip to content
marrakech

Strikkerejse til Marrakech

Strikkerejse til Marrakech

Er du klar på at se, hvad verden gemmer på af store oplevelser?

Tag med ud og oplev spændende og naturskønne egne i fællesskab med andre. Vi tilbyder forskellige guidede rejseoplevelser hver sæson både til udlandet, indenfor og udenfor, Europa og i skønne Danmark.

FOF lægger vægt på tryghed, når vi rejser ud i verden. Vi har altid en medarbejder med, og rejsen er planlagt i mindste detalje. Vi ved præcis, hvad vi skal gøre, hvis der opstår sygdom, hvis passet er glemt derhjemme eller andre pludselige udfordringer opstår.

I 2023 lancerer vi en række rejser, og det sker ofte i et samarbejde med de andre FOF-afdelinger i Danmark. Vi tilbyder blandt andet en strikkerejse til Marrakech, og også en yogarejse til skønne Marrakech. Du kan også se frem til vores operarejse til Elbphilharmonie ved havnen i Hamborg, eller hvad med en æselvandring i Andalusien i Spanien? 

Du kan læse det fulde program her på FOF Vests hjemmeside.

Bemærk, der kan være rejser, hvor vi samarbejder med andre afdelinger, og hvor købet foregår på deres side. Der kan også være rejser, hvor vi i første omgang beder om en interessetilkendegivelse. Når vi har et overblik, så arrangerer vi en gratis informationsaften.

FOF Vest er medlem af Rejsegarantifonden!

Tilmelding til rejser

Nedenfor kan du læse mere om alle vores rejser. Du kan her tilmelde dig. Har du spørgsmål vedrørende vores rejser, er du velkommen til at kontakte FOF Vest på telefon 7512 3805 eller e-mail tilmelding@fof-vest.dk