Skip to content

Aftenskolen er åben for alle uden krav om coronapas, men vi skal naturligvis opfordre til rettidig omhu, så man ikke møder op med symptomer på sygdom. Så hjælpes vi ad med at passe på hinanden! (Der skal dog forevises coronapas til Kulturhøjskolen).

Fredagshygge-2000x1000

Fredagshygge

Fredagshygge

Ægte fredagshygge med god mad

Vi fortsætter traditionen med de helt særlige fredage aftener i FOF-huset i Odense. Her kan du vælge den aften med den madkunst, som du foretrækker - og nyde aftenen i godt selskab, smage på spændende krydderier og få en international oplevelse. Nøgleordene er gode råvarer, kyndig vejledning og rart samvær – både under tilberedningen, og når I sammen nyder den gode mad. Medbring dine egne drikkevarer til middagen – så får du lige, hvad du bedst kan tænke dig, uanset om du er til vin, øl eller sodavand. 

 

Tag med på en sanserejse, og smag og oplev atmosfæren fra forskellige eksotiske kulturer. På vores fredagsmadkurser lærer du verdens madkunst bedre at kende, samtidig med at du nyder en aften i godt selskab. Her kan du sammen med dine venner og andre madglade kursister se frem til en aften, hvor I sammen med en dygtig underviser tilbereder en spændende menu inspireret af verdens mange madkulturer - lige fra det eksotiske nordafrikanske til det danske vildtkøkken.

 

HUSK tilmelding i god tid - der er begrænset antal pladser.