Skip to content

Administrationen er flyttet. Kontoret er lukket for personlig betjening frem til 1. september. Du kan dog altid træffe os på telefon 6611 6845 mandag-torsdag kl. 10-14.

Fredagshygge-2000x1000

Fredagshygge

Fredagshygge

Ægte fredagshygge med god mad

Vi fortsætter traditionen med de helt særlige fredage aftener i FOF-huset i Odense. Her kan du vælge den aften med den madkunst, som du foretrækker - og nyde aftenen i godt selskab, smage på spændende krydderier og få en international oplevelse. Tag med på en sanserejse og smag og oplev atmosfæren fra forskellige eksotiske kulturer. På vores fredagsmadkurser lærer du verdens madkunst bedre at kende, lærer om forskellige retninger og anskuelser, samtidig med, at du nyder en aften i godt selskab.

Fredagshygge hylder, at ugen er slut, og at det endelig er weekend. Så hvad er bedre end at skyde weekenden i gang med lækker mad og godt selskab? Det er det vi kalder fredagshygge. Så gem chips og popcorn væk og prøv nogle af de forskellige madkurser, som vi tilbyder hos FOF. 
 

Så er der dømt fredagshygge!

Fredag aften er en særlig aften i FOF-huset i Odense. Her vælger du, hvilken madkunst, som du foretrækker – og så skal du ellers bare nyde aftenen i godt selskab, imens du får smagt på spændende krydderier og andet lækkert. Vores kurser indeholder gode råvarer, kompetente undervisere og et godt fællesskab – både under tilberedning af maden, og når I sammen nyder den gode mad.

 

Den lækreste mad

Tag med os på en sanserejse som du sent glemmer, hvor du både smager og nærmest oplever atmosfæren fra forskellige eksotiske kulturer og lande. På vores fredags-madkurser lærer du verdens madkunst bedre at kende samtidig med, at du er i det bedste selskab. 
Du kan tage herned med venner, familie eller hygge med andre madglade kursister og se frem til en aften, hvor du sammen med en dygtig underviser tilbedereder en spændende menu, som er inspireret af verdens mange kulturer og lande – lige fra det nordafrikanske køkken til det spansk tapas. 

 

Udgifter

Prisen på alle fredagshold er inkl. råvarer.

Medbring

Medbring egne drikkevarer til middagen, så du får lige, hvad du helst vil have, om det så er vin, øl eller sodavand. 

 


Hvis du synes vi mangler et madkursus, så må du endelig melde tilbage – så kan det være vi får det på programmet 

 

 

HUSK tilmelding i god tid - der er begrænset antal pladser.