Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af grøn vegetarisk salat med bønner, spinat og rødbede

Grøn mad med omtanke

FOF Aarhus sætter fokus på grøn mad med omtanke

FOF Aarhus udbyder grønne madlavningskurser med fokus på forskellig slags madlavning. Her finder du alt fra plantebaseret og vegetarisk madlavning til ajurvedisk mad. Du finder også kurser, hvor vi laver mad med naturens vilde råvarer.

Vi tilbyder kurser inden for mange fokusområder, hvor du kan blive inspireret til at lave nye retter, der passer til netop dine interesser og behov. Bliv inspireret og få viden om madtrends Vi udbyder bæredygtige og miljøbevidste madkurser, der giver nye idéer til kødfrie hverdagsretter og klimavenlig mad. Her er plads til læring, fordybelse og gode udvekslinger. Du bliver klogere på naturens råvarer og får masser af inspiration til, hvordan du i det grønne køkken kan lave smagfuld og mættende mad.

Filtrér

bagning og søde sager

×
Billede af petit four kager lavet af Jon Daniel Edlund

Petit four med Jon