Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Kom til gratis debat til CPH Stage med FOF København

Work Bitch

CPH STAGE: Work Bitch – aftertalk med Niels Erling, Ida Marie Hede og Pernille Garde Abildgaard

FOF København hylder scenekunsten. I samarbejde med årets udgave af scenekunstfestivalen CPH STAGE præsenterer vi to debatarrangementer. Til denne aftertalk er præstationssamfundet omdrejningspunktet for debatten.

I forlængelse af Niels Erlings forestilling »Work Bitch« kan du opleve ham i samtale med forestillingens manuskriptforfatter Ida Marie Hede samt forfatter og arbejdskonsulent Pernille Garde Abildgaard. De taler om, hvordan præstationssamfundet byder os at løbe hurtigere, mens følelsen af utilstrækkelighed vokser og tremmerne i buret bliver flere. Hvilke mekanismer er vi vidne til? Og hvordan kan vi ændre vores slavegjorte tilværelse? Svarene får du muligvis i denne samtale modereret af journalist Iben Maria Zeuthen. 

Inden samtalen bydes publikum på en gratis frokostøl fra Mikkeller, så vi kan skåle for Britneys befrielse med håbet om, at forestillingen og samtalen gør os klogere på vores eget arbejdsliv og lykke, så vi – om nødvendigt – også kan bryde fri.

Panelet

Pernille Garde Abildgaard er direktør og stifter af TAKE BACK TIME, der arbejder for at skabe lykkelige medarbejdere og sunde virksomheder bl.a. via indførelsen af en 4-dages arbejdsuge. Senest har hun udgivet bogen »Brænd hamsterhjulet. Guide til et lykkeligt arbejdsliv«.

Niels Erling er sceneinstruktør med et væld af forestillinger, hørespil og sågar en romanudgivelse bag sig. Senest har du kunnet opleve »Kunsten at være okay« og »Mens solen brænder«. Derudover er Niels Erling kunstnerisk leder hos AKT1, der skaber ny dansk og nordisk radiodramatik live og med publikum. 

Ida Marie Hede debuterede som forfatter med »Seancer« i 2010 og udgav senest »Suget eller vasker du vores fuckfingre med dine tårer?« (2020) – en sci-fi-roman om begær, drifter og samfundets adfærdsregulærende overvågning og udskamning. Hun debuterede som manuskriptforfatter i 2019 med »Katastrofe«.

Iben Maria Zeuthen er journalist med speciale i eksistens, tro og livets dybere indsigter. I DR-podcasten »Tal til mig« taler hun med gæster om øjeblikke i livet, der har været afgørende for deres skæbne og ændret deres måde at leve på. Hun er derudover vært på podcastprogrammet »Hvad ville Jesus have sagt« og skaber af podcasten »Det ukendte«.

Værd at vide

Denne aftertalk foregår i Edisons Foyer og er gratis.

Hvis du vil se forestillingen »Work Bitch« i Teater Edison inden aftertalken, skal du købe billet til selve forestillingen på cphstage.dk, hvor du også kan se festivalens samlede program.

CPH Stage

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag