Skip to content

Derfor bor vi danskere, som vi gør

Derfor bor vi danskere, som vi gør

Vi danskere elsker at se bolig- og livstilsprogrammer, læse boligmagasiner og finde inspiration til boligen på nettet. Vi er i det hele taget dybt optaget af arkitektur, indretning, ombygning, forbedring, køb/salg og ikke mindst, hvordan vi kan bo mere bæredygtigt.

Nu får du muligheden for at møde livsstilseksperten Anne Glad (kendt fra DR's »Kender du typen?«) og formidlingschefen fra Videncentret Bolius, Kristine Virén (kendt fra DR's »Hammerslag«) til en inspirerende samtale om historien bag vores boliger, boligindretningens historie og de skiftende trends.

Disse to anerkendte eksperter vil diskutere arkitektoniske tendenser, indretning, udvikling over tid og funktion. Sammen vil Anne og Kristine muligvis finde svaret på, hvorfor vi danskere indretter vores hjem, som vi gør. Samtalen mellem to af Danmarks absolut mest markante profiler og fageksperter bliver utvivlsomt både nørdet og underholdende. Du kan som publikum naturligvis blande dig i debatten og stille spørgsmål.

Dette arrangement markerer begyndelsen på et nyt samarbejde mellem FOF København og Videncentret Bolius, hvor målet er at formidle og inspirere til et bedre og mere bæredygtigt liv i vores boliger.

KU.BE’s populære spisested SPISE.STUEN har sammensat en lækker menu til FOF Københavns gæster, som kan nyde en lækker tapasanretning inden arrangementet. Book bord og bestil maden her.

Om Kristine Virén

Kristine er arkitekt, formidlingschef i Videncentret Bolius og kendt fra TV som en af de faste eksperter i »Hammerslag« (DR1). Hun er stærkt optaget af – og kan tale i timevis om – hvor stor betydning vores boliger har for, hvor godt vi alle sammen går og har det. Og så har hun et godt blik for, hvordan vi kan leve og bo mere bæredygtigt.

 

Anne Glad
Anne Glad. Foto: Les Kaner.

Om Anne Glad

Siden 2010 har Anne Glad optrådt som livsstilsekspert i det populære DR1-format »Kender du typen?« og de senere par på DR P1 med »Du kender typen«. Hendes interesse for danskernes livsstil og forbrug stammer fra en lang karriere i reklamebranchen, men faktisk var hendes oprindelig afsæt en cand.mag. i nordisk litteratur og medievidenskab. I dag arbejder hun med foredrag, podcast, tv og som skribent.