Skip to content
Min frihed

Min frihed for din frihed – debat og koncert

Min frihed for din frihed – debat og koncert

FOF København og Copenhagen World Music Festival inviterer til højaktuel debat om den personlige pris for egen og andres frihed. I løbet af debatten er der musikalsk indslag med den tyrkiske sangerinde Mizgin. Efter debatten er der koncert med UKRAINIAN SOUL, der er et ukrainsk kor med medlemmer i alle aldre bestående af herboende ukrainske flygtninge.

Krigen i Ukraine viser os med al tydelighed, at frihed ikke kan tages for givet. Denne aften vil journalist og litteraturkritiker Jes Stein Pedersen som moderator føre os gennem en debat om, hvor dyrt købt friheden kan være, hvordan vi som individer kan værne om friheden, og hvilken ultimativ pris frihed kan have.

Jes Stein Pedersen vil interviewe og debattere med forfatter og journalist Emil Arenholt Mosekjær, som er aktuel med bogen »Soldaterhjerte«. Bogen er bygget op om interviews med veteraner fra hele verden fra forskellige krige og generationer, som viser, at der er en fællesnævner på tværs af nationaliteter og generationer.

De livsbekræftende fortællinger om samhørighed vil blive udfoldet og debatteret denne aften sammen med danske krigsveteraner, den ukrainske flygtning Natalia Safina og den tyrkiske flygtning Mizgin. Fortællinger, som man ikke behøver en militærbaggrund for at forstå!

 

Debatpanelet består af:

Jes Stein Pedersen
Jes Stein Pedersen. Foto: Pol Foto. 

 

Emil Arenholt Mosekjær
Emil Arenholt Mosekjær. Foto: Pol Foto.

 

Mizgin
Mizgin. Foto: Ole V. Wagner

 

Vi gør opmærksom på, at debatarrangementet både vil forgå på dansk og let forståeligt engelsk. Temaet for årets Copenhagen World Music Festival er frihed. Dette debatarrangement om den personlige pris for egen og andres frihed er det ene af to debatter, FOF København og Copenhagen World Music Festival præsenterer i fællesskab.

Læs mere om den anden debat: Når kunstens frie stemme forstummer.

Se Copenhagen World Music Festivals fulde program

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag