Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Musikalsk møde mellem Emil de Waal, Gustaf Ljunggren og en hemmelig gæst

2 + 1 = JAZZ!

 

Hvad sker der, når to musikalske venner møder en hemmelig gæst på scenen og skal skabe musik her og nu? Det – og meget andet – får vi svar på i 2 + 1 = JAZZ!, hvor vært Frederik Korfix (P8 Jazz) dykker ned i musikalske makkerpar og venskaber og efterfølgende slipper dem løs på scenen. Musikken, livet og venskabet er i fokus, og vi kommer selvfølgelig til at høre masser af jazz! Glæd dig til både at få indblik i menneskene bag musikken og unikke musikalske oplevelser.

I første del af aftenen er samtalen om musikken, livet og venskabet i fokus. Efterfølgende er der jazzkoncert. Det bliver en koncert, hvor vi mærker de venners stærke musikalske bånd. Men også en koncert, hvor vi udfordrer duoen med en hemmelig gæst fra det danske musikmiljø. Den hemmelige gæst vil overraske de to musikere på scenen og blande sig i deres musikalske venskab. Kan de tre musikere lave musik på stedet uden at vide, hvem hinanden er, før de mødes på scenen for første gang denne aften?

Glæd dig til en aften i venners lag med højt til loftet, masser af overraskelser og masser af jazz! 

Emil de Waal
Emil de Waal.

Emil de Waal om Gustaf Ljunggren

"Første gang jeg spillede med Gustaf i 1998, kom han med guitar, keyboards, lapsteel og trompet. Ret blæret, tænkte jeg. Hvad jeg ikke vidste var, at han startede ud på violin som barn og i øvrigt lige var startet på Rytmekons i København på saxofofon…. Gustaf er en fuldstændig overdrevet vild musiker! Han kan tage ethvert instrument frem og på ingen tid finde ind til kernen af, hvordan man spiller på det… Måske lige med undtagelse af trommer, hvilket er mit held…"

Gustaf Ljunggren
Gustaf Ljunggren.

Gustaf Ljunggren om Emil de Waal

"Da jeg begyndte at spille sammen med Emil (første gang i Lille Vega, januar 1998), blev jeg hurtigt afhængig af hans selskab – både på og ved siden af scenen. Det har haft en enorm betydning for mig, at Emil dengang præsenterede mig for alle han kendte, og at han anbefalede mig til højre og venstre, så jeg kom ud i nogle meget udfordrende og udviklende opgaver rundt omkring i det danske musikmiljø. Emil og jeg er meget ens og meget forskellige på samme tid; som musikere og mennesker er vi med til at komplettere hinanden. Vi sætter begge pris på enestående øjeblikke, store og små ting vi kan komme til at huske i lang tid. Og vi er langt fra færdige med alt det vi skal sammen!"

 

Arrangementet præsenteres i samarbejde med Gentofte Jazzklub og Byens Hus

 

Gentofte Jazzklub

 


Måske du også er interesseret i...

FOF København har hvert år over 200 foredrag, debatter, talks og koncerter i hele hovedstadsområdet. Emnerne varierer fra højaktuelle politiske debatter, kunstneriske øjenåbnere og naturvidenskabelige landvindinger til personlige historier. Foredragsholderne er altid engagerede og dygtige formidlere.

Hvis du er nysgerrig på vores udbud af kurser, workshops og holdtræning, så er der også rig mulighed for at finde noget, der passer dig. Hver år har vi tusindvis af muligheder at vælge mellem, hvor du kan dygtiggøre dig inden for lige det felt, du er interesseret i. Opdyrk en gammel hobby, lær en ny, kom i form eller find noget at gå til sammen med dem, du holder af. Vi udbyder f.eks. hold i musik, madlavning, motion, it, kommunikation, sprog og kreative kurser. Vores udbud er for alle aldre og livssituationer, så du nemt finder det, der passer dig – uanset om du leder efter hold under din barsel, i dit seniorliv eller noget helt tredje.

Gør som 45.000 andre: Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få løbende besked om nye hold, konkurrencer og gratis artikler, opskrifter og undervisernes bedste tips og tricks.

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag