Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Foredrag-Laila-Torsheim

Overgangsalder

Overgangsalder

Hvad vise kvinder ved … Et foredrag om de fysiske og psykologiske lag i overgangsalderen, og hvordan du får det bedste ud af disse år. Er du imellem 40 og 55 er dette foredrag et must!

Overgangsalderen er på én gang en omfattende ændring i hormonbalancen og samtidig en gennemgribende psykologisk transformationsfase. De fleste ved, at det fysiske landskab ændrer sig, men der er kulturelt en mangel på forståelse for det der sker i den kvindelige psyke i denne overgang. Den manglende viden om både de fysiske og psykologiske aspekter af overgangsalderen kan give unødvendige gener og udfordringer ligesom det frigørende potentiale ikke forløses. 

Denne aften kommer vi bl.a. ind på:

  • De fire fysiske faser i overgangsalderen
  • De fem psykologiske faser i overgangsalderen
  • De vigtigste veje til en kærlig overgang og kvindekrop i balance i 40 og 50'erne

Igennem foredraget vil der blive åbnet op for en anden forståelse og indsigt i en af de store kvindelige overgangsfaser end den i mainstream media herskende fremstilling af overgangsalderen. Du vil blive inspireret og få konkrete genveje til at få det – endnu – bedre i disse år.

 

Om foredragsholderen

Laila Tórsheim er cand.mag i psykologi, psykoterapeut, yogalærer og Menstrual Health Facilitator. Hun er forfatter til bestselleren »Dit hemmelige våben – en guide til din kvindelige cyklus« og har i 15 år ledet en videreuddannelse i Womens Yoga & Health, hvor hun underviser faggrupper som psykologer, jordemødre, yogalærere og sundhedsplejerske i de fysiske og psykologiske aspekter af menstruationscyklussen, overgangsalder samt kvindelig fysiologi og anatomi. 

Hun har mere end tyve års erfaring som yoga- og meditationslærer med speciale i yoga for kvinder og en række somatiske efteruddannelser. Med udgangspunkt i egne erfaringer og videreuddannelse i USA og England har hun herhjemme været pioner i formidlingen af de psykologiske aspekter af cyklus og overgangsalder samt af yoga og træning tilpasset kvindekroppen.

Publikum til foredrag ved FOF København

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag