Skip to content
Mød forfatter og ernæringsekspert Martin Kreutzer til foredraget »Tab dig sundere – med anti-inflammatorisk kost«

Tab dig sundere – med anti-inflammatorisk kost

Tab dig sundere – med anti-inflammatorisk kost

Den anti-inflammatoriske kost er med god grund berømmet for sine mange gode virkninger mod en lang række helbredsproblemer som f.eks. gigtsmerter, overbelastningsskader og hjerte-kar-sygdomme. Kombinationen af fede fisk, planteolier, nødder, grøntsager, frugt og andre råvarer går i et nærmest magisk samspil ind og understøtter kroppens immunforsvar og dæmper den tilstand af kronisk inflammation, som kan få mange skavanker til at blusse op.

Derimod vil det være nyt for mange, at den anti-inflammatoriske kost også har et andet vigtigt potentiale: Den kan reducere dine fedtdepoter på sundeste vis. Især hvis dit livmål er i den høje ende, kan der ligge en kæmpestor anti-inflammatorisk gevinst i at smide nogle kilo, da mavefedt fungerer som en rugekasse for inflammation, der kan sprede sig til resten af kroppen.

Dette foredrag tager afsæt i den nye bog af samme titel, hvor forfatter og ernæringsekspert Martin Kreutzer forklarer, hvordan du får fuld glæde af de gode madvarers slankende egenskaber – uden at give køb på sundhed og mæthed. Du bliver klædt godt på til projektet med nogle få, vigtige retningslinjer for, hvordan måltiderne skal skrues sammen, så det, du spiser, ikke blot giver dig anti-inflammatoriske superkræfter, men også en god og langvarig mæthed mellem måltiderne.

Publikum til foredrag ved FOF København

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag