Skip to content
Foredrag med Thure Lindhardt hos FOF København

Vi ved jo, hvad det er at være menneske

Vi ved jo, hvad det er at være menneske

Glæd dig til et inspirerende foredrag i stemningsfulde omgivelser i selskab med en af Danmarks mest anerkendte skuespillere: Thure Lindhardt.

Udover nedslag fra sit eget liv vil Thure Lindhardt gå i dybden med indlevelse, skuespil, og hvorfor vi mennesker fortæller historier. I foredraget tager han afsæt i sit professionelle liv, i kunst og formidling og det at turde tage sig selv alvorligt.

Thure Lindhardt startede sin karriere tidligt og har fra begyndelsen været drevet af en helt særlig professionalisme, der har gjort ham til en internationalt kendt og i særdeleshed anerkendt skuespiller.

Han har ikke bare opnået anerkendelse herhjemme for sin medvirken i store spillefilm og tv-serier som »Broen«, »Flammen og Citronen« og »Blå mænd«. Han har også fået international succes med roller i storfilm som »Engle og dæmoner« og »The Fast and the Furious 6«.

Thure Lindhardts foredrag giver et sjældent indblik i livet som skuespiller. I det hele taget brænder han for at formidle kunst og dannelse. Så mon ikke at denne aften bliver en helt særlig oplevelse?

Om Thure Lindhardt

Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1998 og har medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterforestillinger. I 2000 fik Thure Lindhardt sit gennembrud med spillefilmen »Her i nærheden« og medvirkede derefter i andre danske filmsucceser som »Nordkraft« (2005), »Flammen og Citronen« (2008), »Blå mænd« (2008) og »Sandheden om mænd« (2010).

Thure Lindhardt er vokset op i Roskilde og vidste fra barnsben af, at han ville være professionel skuespiller. Da han var bare 12 år gik han til audition til en rolle i Bille Augusts oscar-vindende »Pelle Erobreren« (1987). Siden sin tv-serie debut i 1998 i »Strisser på Samsø« har Thure Lindhardt også medvirket i flere populære danske og internationale tv-serier heriblandt »Edderkoppen« (2000), »Rejseholdet« (2002), »The Borgias« (2013), »Badehotellet« (2016) og senest »The Last Kingdom« (2017).

I 2019 udgav Thure Lindhardt sammen med Rune Skyum-Nielsen bogen »Vi ved jo, hvordan det er at være menneske«, der er et unikt indblik i hoved og hjerte på Thure selv. Derudover har Thure i efteråret 2020 medvirket i bookazinet »Omtanke« (Muusmanns Forlag i samarbejde med Christian Have), hvor læserne kommer helt tæt på skuespillerne. Gennem en dybdegående og inspirerende samtale kommer han ind på de evigtgyldige temaer: Livsformål, nærvær, tro, håb og kærlighed – temaer han også berører i foredraget.

Thure Lindhardt har bl.a. modtaget Reumerts Talentpris, Hartmann-Fondens Diplompris og Teaterpokalen.

Foto: Robin Skjoldborg

FOREDRAG OG DEBAT

Se alle aktuelle foredrag