Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i juni, før alle efterårets hold bliver lagt online 21. juni.

foto af par der danser

Dans

Ballet, tango, lancier? Gå til dans hos os og find danseglæden

Kridt danseskoene, få gang i kroppen og tag en svingom. Vi har danseundervisning for enhver smag i hele København og omegn. Hvad enten du er til mavedans, salsa, argentinsk tango, ballet, zumba, lancier eller noget helt syvende. Vi har svedig undervisning og herlige dansekurser for begyndere og øvede. Se hele programmet under de enkelte kategorier. 

Hvor kan jeg gå til undervisning i dans?

Vi har bl.a. danseundervisning i København, Lyngby, Søborg, Gladsaxe, Holte og på Frederiksberg. Find adresser under information om det enkelte hold.

Hvem underviser i dans?

FOF Københavns undervisning og kurser i dans varetages af dygtige, passionerede og engagerede undervisere, som løbende lader sig inspirere og videreuddanne. 

Hvad kræves der for, at man kan deltage i danseundervisningen?

Undervisning i dans på aftenskole med FOF henvender sig til alle uanset niveau. Alle hold er som udgangspunkt for deltagere uden forudsætninger, med mindre andet er nævnt på det enkelte hold. Er du i tvivl om hvilken dans, der kunne være noget for dig, eller hvordan danseundervisning foregår på aftenskole? Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 4596 0100 eller skrive til os på adm@fofkbh.dk