Skip to content
Dans ballet hos FOF København

Ballet

Balletskole i København – fokus på smidighed, stræk og styrke

Drømmer du om at gå på balletskole? Vil du gerne lære den smukke dans? Eller trænger smidigheden og rytmesansen til at blive forbedret?

Ballet er livsgivende, inspirerende og udfordrende træning for krop og sind – og det ultimative udtryk for yndefuldhed! For at nå dertil skal der trænes maksimal udstrækning, fysisk form, koordination, balance og kroppens musikalitet. Ballet styrker og stimulerer rytmesansen, øger muskelstyrken og giver en rank holdning og graciøse bevægelser. Det er for dig, der vil øge din smidighed, balance og muskelstyrke samt have forbedret rytmesansen. 

Hvor foregår undervisningen i ballet?

Vi har balletundervisning i Søborg og på Frederiksberg. Find den specifikke adresse under holdinfo på det enkelte hold.

Hvem underviser på balletkurserne?

Underviserne i ballet er balletdansere og barre-instruktører. De har omfattende erfaring med undervisning indenfor deres discipliner. Læs mere om den enkelte underviser under holdinfo på det specifikke hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i ballet herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér