Skip to content

Vi opdaterer vores systemer fra torsdag den 28/9 kl. 17 til og med mandag den 2/10 kl. 5. I dette tidsrum er det ikke muligt at foretage tilmeldinger. Kontoret er lukket for henvendelser fredag den 29/9.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få besked, når vi åbner igen
foto af to personer der danser

Kalender

Kalender

FOF København har hvert år en lang række dansehold og -workshops. Må vi invitere dig op til dans? Du kan tage på en rejse rundt i hele verden gennem dansen – eller du kan finde et hold i dansemotion, hvor genren ikke er vigtig, men at smil og sved på panden er i fokus.

Vi har kurser i bl.a. tango, ballet, mavedans og moderne dans. Få masser af glæde, inspiration og motion med vores dansehold!

Vores dansekurser foregår både i København og det øvrige hovedstadsområde.

Hvornår passer det dig?

På denne side kan du se vores aktivitetskalender, hvor alle kurser vises i datoorden. Ved hvert hold kan du også se, om holdet løber over flere dage, eller det er et intensivt dagskursus. Kalenderen gør det nemt for dig at få overblikket over alle vores dansehold. Du kan derfor nemt planlægge en aktivitet for dig selv eller måske sammen med andre og skabe gode minder. Læs mere om alle aktiviteterne herunder.

Tilmelding til vores dansekurser

Brug kursusmenuen til at finde og tilmelde dig de hold, som interesserer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

På denne side finder du kun hold, der ikke har haft første mødegang. Hvis du også er interesseret i at se hold, der er startet, kan du finde alt vores danseundervisning her: Dans.

Filtrér