Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Vild med dans hos FOF København

Vild med dans

Vild med dans i København – hop med på bølgen og lær de populære pardanse fra tv

Har du siddet fascineret foran skærmen til "Vild med dans"-udsendelserne? Eller har du bare altid været vild med at danse og er nu endelig klar til at udfordre dig selv og din partner på dansegulvet? Lær de populære pardanse fra TV på et Vild med dans-kursus i København. Prøv kræfter med danse som engelsk vals, quickstep, cha-cha-cha, rumba og jive i uhøjtidelige og humørfyldte omgivelser. 

Bemærk, at tilmelding skal ske parvis. Prisen er pr. deltager. 

Vild med dans-kurserne byder på en livsgivende kombination af motion, kropslige udfordringer og gode grin. Vi har særlig fokus på danseteknik, rytmesans og dynamikken imellem jer, når I danser. Så giv dig selv en udfordring på et Vild med dans-kursus og find ud af, hvor meget du egentlig kan. Vi har undervisning for begyndere, letøvede og øvede.

Hvor foregår undervisningen?

Vi har undervisning i Vild med dans i bl.a. København og Kongens Lyngby. Find adresser under holdinfo på det enkelte hold.

Hvem underviser på Vild med dans-holdene?

Underviserne i Vild med dans er erfarne og dygtige dansere med brede interesser og kunnen indenfor dansens verden. Læs mere om underviserne under det specifikke hold.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte Vild med dans-kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér