Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at rette skønhedsfejl og tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online 1-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura, bedes du kontakte os.

adm@fofkbh.dk
Rundvisninger og ture hos FOF København

Rundvisninger og ture

Tag med ud og oplev – kunsten, kulturen, arkitekturen og naturen

Vidste du, at vi er en af landets største udbydere af rundvisninger, byvandringer og ture? Hver sæson byder vi på et væld af forskellige oplevelser: Højaktuelle kunstudstillinger, sæsonbestemte naturture, byvandringer, omvisninger på hovedstadens mange museer og busture til kulturelle og historiske seværdigheder i hele Danmark. Alle vores rundvisninger og ture ledes af fagligt kompetente foredragsholdere med stor erfaring i formidling af deres viden. 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på adm@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Kommende arkitektur rundvisninger

Hvis du er nysgerrig på det nyeste, interesserer dig for arkitektur og vil se byen knopskyde, brydes ned og genopstå, kan du finde vores kommede arkitektur rundvisninger her.

Oplev byens arkitektur på fodtur med Frederik Lindskov

Kommende familieture

Trænger I til frisk luft og en familieaktivitet i weekenden? Hvad med at tage på en sjov familietur sammen ud i naturen! Tag for eksempel med på sanketur i skoven eller gå i fodsporene på Buster, når vi besøger Busters verden i Brønshøj.