Skip to content

Vi er i fuld gang med at gøre klar til den kommende sæson - få besked som en af de første, når du kan se hele programmet her på hjemmesiden 📬

Tilmeld nyhedsbrevet
Fra kunstskolen med Gitte Lustrup i 2017

Børnekunstskolen (6-16 år)

Kreativt billedværksted for børn og unge

En hyggelig og lærerig uge, hvor alle børn, der er vilde med at male og tegne og formgive, kan deltage! Vi vil sammen lave kunsteksperimenter og slippe fantasien løs!

Der vil være undervisning for den enkelte kunstner, sådan at både nye og øvede får det optimale ud af kunstskolen. I ugens løb vil vi komme rundt om flere forskellige måder at være kreativ på. Der skal males med akrylmaling på lærreder. Måske laver vi en formgivningsopgave, så den rumlige billedkunst sættes i spil. Vi prøver mange forskellige teknikker både med maling, farver og blyant, og meget, meget mere. Der er bundne opgaver, men også plads og mulighed for fordybelse i egne individuelle tegne/male-projekter!

Det bliver en uge i kreativitetens tegn, hvor kunstneren får lov til at udfolde sig kreativt på sit eget niveau, men med en masse nye udfordringer og opgaver med plads til medbestemmelse og udfoldelse af gode idéer. Vi slutter altid af med en lille fernisering, for dem du gerne vil invitere - eksempelvis forældre, venner, bedsteforældre, osv.

HUSK at medbringe mad, drikke og frugt til hver dag.

STADIG ÅBEN FOR TILMELDING så længe der er pladser...

Information

  • Dato 01.07.2024-05.07.2024
  • Adresse Idrætsbygningen
    Brostræde 3-5
    6000 Kolding
  • Lokale Kunst 3. sal
  • Bemærkninger Tilmelding skal ske i en forælders navn og fødselsdato. I beskedfeltet i tilmeldingsforløbet SKAL barnets navn og fødselsdato oplyses. Tilmelder du mere end 1 barn: Skal hvert barn tilmeldes enkeltvis. Det kan sagtens være i samme forælders navn.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 01.07.2024 09:00-11:45 Idrætsbygningen Gitte Lustrup
2 Tirsdag 02.07.2024 09:00-11:45 Idrætsbygningen Gitte Lustrup
3 Onsdag 03.07.2024 09:00-11:45 Idrætsbygningen Gitte Lustrup
Se alle Se færre
Gitte Lustrup
Underviser

Gitte Lustrup

Jeg møder altid mine elever, hvor de er, og det er vigtigt for mig, at mine elever er trygge, og lærer det de gerne vil. Det ligger mig naturligt, da jeg har undervist siden jeg var 16 år, og jeg har hele tiden fingeren på pulsen, for at holde mig opdateret, og kan tilføje mere til min undervisning.

Velmødt på et af mine bevægelseshold, babyhold eller kreative hold.


Bevægelseshold

Som 3-årig sendte mine forældre mig til dans - og jeg har danset siden…

At bevæge sig er en del af vores liv, og at bevæge sig rigtigt og sundt gør livet lettere, sjovere og gladere.

Som 16-årig startede jeg med at undervise i motions- og jazz-gymnastik.

Senere kom Jitterbug med, forældre/barn, aerobic (Jane Fonda´way), step, high/low, bodytoning, efterfødsels gymnastik, bækkenbunds træning, træning med stor og lille bold, Vild med dans, zumba, baby gymnastik, Energitræning for gigt og kræftramte, Qigong, bevægelse i vand, gymnastik i vand, babybevægelse i vand og åndedrætstræning.

De sidste 16+ år har jeg været en del af FOFs bevægelseshold og bruger gerne de gamle metoder til træning og opbygning af vores krop.

Gennem 46 år som underviser er der også kommet nyt til, og det integreres selvfølgelig i min undervisning.

Jeg sætter en stor ære i at fange deltageren uanset alder og køn på det niveau de er, så undervisningen passer lige til den enkelte.Babyhold

Jeg underviser alle aldre og i mange forskellige ting. Men primært elsker jeg at arbejde med mennesker, og især babyer, børn og ældre. Jeg har undervist siden jeg var 16 år, været dagplejer i 12 år, og er bl.a. uddannet lærer. Jeg er mor til tre, og det glæder mig, at mange af mine elever kommer tilbage, når de f.eks. er blevet forældre igen, eller hvis den ældste vil begynde til børnekunst. Det beviser for mig, at de kan lide at være der og har en tiltro til mig som underviser og til min erfaring. Man kan altid stille spørgsmål, og vi tager det i det tempo, der er behov for.

Jeg prøver at gøre min undervisning til en god oplevelse med plads til sjov og leg, god stemning og at man får skabt den tryghed der skal til, for at alle lærer noget, og at babyerne får udviklet deres motorik. Jeg er bl.a. også med i vandet til "babybevægelse i vand", så der er bedre kontakt og jeg kan lave direkte undervisning.Kreative hold

Ofte starter jeg med at introducere en teknik, stilart eller kunstner, og så får mine elever mulighed for at give deres eget bud på, hvad de vil gøre med det, imens jeg er der for at hjælpe dem på vej. Men det er mest dem, der er med til at bestemme indholdet og de emner der tages op. Det er ofte en blanding af, at vi laver noget sammen, imens der er gang i individuelle projekter ved siden af.

Jeg er uddannet lærer med speciale i håndarbejde, formning og idræt, og er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i beklædning. Jeg har haft min egen forretning, Fantasy, hvor jeg solgte specialsyet skindtøj, garn, smykker og tilbehør… og i dag har jeg mit eget galleri, samtidig med at jeg underviser i en masse forskelligt hos FOF. Jeg har bl.a. en børnekunstskole, der kører en uge ad gangen, hvor vi hygger os og har det sjovt, imens vi er kreative på en masse forskellige måder.