Skip to content

Alle aktiviteter i FOF Sydjylland med fysisk fremmøde er sat i bero t.o.m. den 21. maj. Hold dig orienteret her på siden og på coronasmitte.dk

Se mere

Kan du ikke vente? Prøv vores online undervisning

Se kurser

Hensyntagende

Hensyntagende

Særligt tilrettelagte hold planlægges, så underviseren har ekstra tid til og overblik over den enkelte deltagers særlige behov i forhold til et handicap i relation til det enkelte hold.

Formålet med kursus formen er, at man som aktiv deltager vedligeholder sin livs- og helbredssituation for dermed at sikre, at man også fremover personligt kan magte sin livssituation i forhold til det konkrete handicap.

Vi har opdelt holdene, så du kan kan gå direkte til de hold, der foregår i vand - uanset om det er varmtvandsbassin eller bassin med almindelig temperatur. Se alle variationerne.

Der er også hold, særligt tilrettelagt for hjertepatienter. 

Og så er der alle de andre hold... og der er rigtig mange at vælge imellem. 

Særligt tilrettelagte hold planlægges så underviseren har ekstra tid til og overblik over den enkelte deltagers særlige behov.

Deltagelse på et sådant hold forudsætter, at hver enkelt deltager udfylder og underskriver en tro og loveerklæring.

Erklæringen skal udfyldes for hvert hold man ønsker at deltage på. Erklæring fra tidligere sæsoner kan ikke genbruges. Reglerne er fastsat af Kolding Kommune, som yder et forhøjet tilskud til disse hold.

Erklæringen skal afleveres til underviseren på første mødegang.

Manglende erklæring medfører at deltagelse på holdet skal afvises