Skip to content
Dyrk motion i FOF

Motion og bevægelse

Motion og bevægelse

Gavn dit helbred med motion og bevægelse hos FOF Sydjylland

Bevægelse og motion er sundt.

Du får en sundere krop, mere energi og et større mentalt overskud ved at motionere. Ved at tilmelde dig FOF kursus i motion kommer du i form og møder andre i et berigende og hyggeligt fællesskab, hvilket vil gøre dig til et sundere og gladere menneske.

Er du nysgerrig? Så læs mere og tilmeld dig nedenfor.

Motion og træning er sundt for kroppen

Mange af os er blevet ofre for nutidens fysiske passivitet og dårlige kostvaner. At dyrke motion er sundt for kroppen, og sikrer at du får styrket musklerne og forbedret konditionen.  Ved at motionere dagligt får du samtidig fjernet spændinger i kroppen, som kan forårsage spændingshovedpine.

Der er flere fordele ved at dyrke motion:

 • Få en stærkere krop og muskler
 • Forbedre din balance og koncentrationsevne
 • Forøge dit velvære og livskvalitet

På vores hold i motion og bevægelse er der rige muligheder at vælge imellem!

Hver sæson tilbyder vi motionshold, der passer dit behov og dit fysiske niveau. Gå på opdagelse i alle vores udbud af yoga- og pilates undervisning og vælg et hold, der inspirerer dig mest. Du har også en mulighed for at afprøve en ny form for træning ved at tilmelde dig vores cellerciserhold. Motion i vand hitter som aldrig før. Hvis du er til en skånsom men effektiv motionsform, er du velkommen til vores træning i vand.

Mulighederne er dine. Det vigtigste er at du også synes det er sjovt at deltage.

Sådan foregår vores undervisning

Vores dygtige undervisere tager udgangspunkt i dit fysiske niveau for derfra at opbygge træningen. Ingen er foran eller bagud. Alle deler glæden for bevægelse og et hyggeligt samvær.

Hvor afholdes vores undervisning i motion og bevægelse?

FOF tilbyder undervisningen i Kolding, Vejen, Brørup og Vamdrup. Du kan se hvilke dage og tidspunkter holdene starter nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Har du brug for flere oplysninger om undervisningen, kan du læse mere under hvert hold. Skulle du have yderligere spørgsmål, kontakt FOF Sydjylland kontor på tlf. 79 30 85 80 eller mail: info@fofsydjylland.dk.

Vi hos FOF Sydjylland glæder os til at byde dig velkommen på vores hold i motion og bevægelse!

Har du nogle skavanker? Så kan du prøve vores hensyntagende hold...

 • Gå til strikkekurser i FOF
  Kreativt håndarbejde Vi arbejder med silkemaling, stofmaling, patchwork, hækling, strik og broderi. Er du træt af at strikke efter færdige opskrifter?
  Kreativt håndarbejde
 • Bevægelser i vand
  Bevægelse i varmt vand Velegnet for deltagere med funktionsproblemer i bevægeapparatet pga. bl.a. gigt, udskiftede led, ryglidelser, diskusprolaps, piskesmæld eller lignende handicaps.
  Bevægelse i varmt vand
 • Rygtræning i varmt vand Holdet er for dig, som har en alvorlig ryglidelse. Derfor er øvelserne særligt tilrettelagt til den enkelte deltagers handicap-ryglidelse.
  Rygtræning i varmt vand
 • Morbus Bechterew Her er øvelserne særligt tilrettelagt i forhold til det handicap, som Morbus Bechterew gigten har forvoldt din kop, så bevægeligheden bevares i kroppen og forebygger at ryggen bliver krum.
  Morbus Bechterew
 • Træning i vand
  Bevægelse i varmtvand for gigtramte
  Bevægelse i varmtvand for gigtramte
 • Mindful yoga
  Yoga - mindfulness for dig udfordret af overvægt Vi kombinerer yoga med mindfullnes. Mindfulness forbedrer helbredet og at der er god effekt på stress, angst, smerter, selvkritiske og negative tanker.
  Yoga - mindfulness for dig udfordret af overvægt
 • Sykurser FOF
  Design med nål og tråd - sykursus Syhold for begyndere og øvede – der ikke kan deltage på et alment hold på grund af en psykisk eller fysisk begrænsning.
  Design med nål og tråd - sykursus
 • Gå til Yoga hos FOF
  Yoga - hensyntagende Har du forskellige fysiske eller psykiske begrænsninger og gerne vil dyrke yoga, men har brug for at tages hensyn til det handicap begrænsningerne er for dig, så er dette helt sikkert holdet for dig.
  Yoga - hensyntagende
 • Hensyntagende træning hos FOF
  Rygtræning Det er vigtigt at kroppen trænes i de samme bevægemønstre, som den arbejder i til hverdag, for at sikre træningens overførbarhed til dagligdagen
  Rygtræning
 • Varmt vand træning FOF
  Bevægelse i vand Kom og oplev bevægelsesglæden og vedligehold bevægeligheden i kroppen.
  Bevægelse i vand
 • Træning i vand
  I gang igen - for brystopererede
  I gang igen - for brystopererede
 • Motion med mening - seniormotion Vi lytter til vores krop, så musklernes spændstighed, balancen, immunforsvaret samt åndedrættet styrkes og vedligeholdes med overkommelige men effektive øvelser.
  Motion med mening - seniormotion
 • Hensyntagende træning hos FOF
  Nakke hold
  Nakke hold
 • Gå til Yoga hos FOF
  MediYoga - medicinsk yoga En terapeutisk yogaform, der kan udføres af alle, uanset fysisk eller psykisk begrænsning.
  MediYoga - medicinsk yoga
 • Nakke / skulder træning
  Nakke / skulder træning
×
Gå til strikkekurser i FOF

Kreativt håndarbejde

Vi arbejder med silkemaling, stofmaling, patchwork, hækling, strik og broderi. Er du træt af at strikke efter færdige opskrifter?